Uw zoekresultaten

VERKOCHT!! – Lunchroom met vlaaiencorner van Multivlaai – Hof van Holland 35a te Zwijndrecht
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERKOCHT!!
Type advertentie:
Adres: Hof van Holland 35a, 3332 EH in
toevoegen aan favorieten
4669

Overview

  • Updated On:
  • juli 12, 2021

Lunchroom met Koffie/ thee en gebakcorner, gevestigd in winkelcentrum Walburg. Hof van Holland 35a, 3332 EH te Zwijndrecht.

Deze super goeie zichtlocatie gelegen direct bij de ingang van het drukke winkelcentrum Walburg met ca. 95 winkels te Zwijndrecht, is nu ter overname. Het is de enige Multivlaai vestiging in Zwijndrecht.

De huidige exploitant heeft ca. 14 jaar het bedrijf succesvol geëxploiteerd en vindt het nu tijd worden voor een nieuwe uitdaging!

Er is een grote vitrine aanwezig van waaruit iedere dag verse vlaaien verkocht worden, er zijn ca. 16 zitplaatsen binnen zodat de klanten ook van de heerlijke vlaai kunnen genieten onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Er is ook een mogelijkheid om eventueel tosti’s en sandwiches te verkopen. Aan de buitenzijde mag er een gevelterras geplaatst worden, dit alles in het overdekte gedeelte van het winkelcentrum. Er wordt vanuit een vitrine ook chocolade van Leonidas verkocht. Aan de achterzijde is nog een opbergruimte, grote koelcel en toilet aanwezig.

Als u zegt ja dit vind ik echt een toplocatie voor mijn formule, die zonder exploitatie en alcohol, als vergunningsvrij geëxploiteerd kan worden dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging om de diverse mogelijkheden te bespreken.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar (Conny Knook) op telefoonnummer 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul het contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Hof van Holland 35a
Locatie:
Provincie:
Postcode: 3332 EH
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

25330

Object ID:

H20200077

0 listings
Onze makelaar:

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 572 374 09 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Conny Knook