Contact formulier

Wie is Iris

Sinds januari 2021 ben ik gestart als horecamakelaar onder de vlag van HKV Makelaars. Voor deze samenwerking ben ik jaren werkzaam geweest als Asset Manager voor zowel Lidl Nederland als McDonald’s Nederland. Hier heb ik mijn kennis op het gebied van vastgoed, horeca en franchise kunnen vergroten, bovenop de vastgoedkennis die ik tijdens mijn studies heb opgedaan.

De gebieden waar ik actief ben zijn onder andere Amsterdam, Amstelveen, Alkmaar, Leiden, Haarlem, Hoofddorp en alle kleinere plaatsen daar tussen. In deze gebieden ben ik actief voor wat betreft “verkoop en verhuur” van vastgoed- en/of horecaexploitaties.

Naast het optreden aan de verkopende/verhurende zijde, ligt mijn expertise tevens in het begeleiden en adviseren in “aankoop en aanhuur” trajecten. Denk hierbij aan het acquireren van locaties, commerciële onderhandelingen alsmede contractuele afhandelingen. Kortom, de begeleiding gaat door tot en met ondertekening van de overeenkomst. In deze trajecten werk ik landelijk gezien mijn brede kennis van de Nederlandse markt. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze opdrachtgevers eenzelfde contactpersoon hebben.

Ik kom graag met u in contact om te kijken of we de krachten kunnen bundelen!

Mijn advertenties

Vergelijk advertenties

Vergelijken