Horecamakelaar Eindhoven

✅ Groot netwerk

We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in de horecamarkt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een deal maken.

✅ Lokale expertise

We hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Hierdoor kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen.

✅ Ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de horeca en vastgoedsector. Hierdoor beschikken we over expertise die we kunnen inzetten om uw project tot een succes te maken.

✅ Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele proces. Of u nu op zoek bent naar een horecaonderneming, deze juist wilt verkopen of verhuren, we zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren.

✅ Resultaatgericht

Het uiteindelijke doel is om een succesvolle transactie te realiseren die gunstig uitpakt. We zullen er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Horecamakelaar Eindhoven

Als horecamakelaar in Eindhoven staan we voor u klaar om u te helpen met de aankoop, verkoop, huur of verhuur van horecapanden. Daarnaast bieden we een groot gevarieerd aanbod van horecapanden in Eindhoven en omgeving aan. Of u nu op zoek bent naar een gezellig café, een sfeervol restaurant of een trendy bar, we hebben het voor u.

Onze expertise en ervaring in de Eindhovense horecamarkt

Als horecamakelaar in Eindhoven weten we als geen ander welke uitdagingen horecaondernemers in deze stad kunnen tegenkomen. We weten wat er speelt in de bruisende horecawereld van deze stad. Wij kunnen u adviseren over de beste locaties, prijsstellingen en over onderhandelingen met de tegenpartij.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Aankoop en verkoop van horecapanden in Eindhoven
Huur en verhuur van horecapanden in Eindhoven
Advies en begeleiding

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare horecamakelaar in Eindhoven?  Neem dan contact op met Conny Knook op telefoonnummer 06 – 572 374 09 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Conny Horecamakelaardij Knook en Verbaas profiel

Conny Knook

Uw bedrijf op onze website
Vergroot uw online zichtbaarheid met onze website-advertenties
Social Media
Creëer meer bereik en traffic door onze effectieve social media aanpak.
Netwerk
Profiteer van de voordelen van ons uitgebreide netwerk in de markt.

Veel gestelde vragen

Door ons netwerk en kennis van de markt zijn we in staat om snel en efficiënt te zoeken naar locaties die aansluiten bij uw specifieke wensen. We houden hierbij rekening met verschillende factoren, zoals de beschikbare ruimte, huurprijs, omgeving, doelgroep en concurrentie. Zo kunnen we samen de perfecte locatie vinden voor uw horecaonderneming.

Bij Knook & Verbaas werken we doorgaans met een courtage als vergoeding voor onze diensten. Dit houdt in dat we een percentage van de uiteindelijke verkoop- of huurprijs als vergoeding ontvangen. Het percentage varieert en is afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. Ons doel is altijd om u te voorzien van de beste service en oplossingen die passen bij uw situatie.

Als horecamakelaar zijn we ons ervan bewust dat het vinden van financiering vaak een uitdaging is voor horecaondernemers. Hoewel het regelen van financiering niet tot onze diensten hoort, kunnen we u hierin wel van advies voorzien. Zo kunnen we u bijvoorbeeld doorverwijzen naar financiële experts, zoals banken of investeerders. Samen kunnen we zo werken aan het realiseren van uw droom.

Als horecaondernemer heeft u te maken met verschillende juridische verplichtingen.

Zo moet u bijvoorbeeld een exploitatievergunning aanvragen bij de gemeente, voldoen aan hygiëne- en brandveiligheidsvoorschriften en uzelf inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast moet u een omzetbelastingnummer aanvragen bij de Belastingdienst. Het is begrijpelijk dat u niet altijd op de hoogte bent van alle regels en verplichtingen. Daarom voorzien we u van advies over de verschillende mogelijkheden.

We volgen de laatste trends en ontwikkelingen in de markt nauwlettend. We zien bijvoorbeeld dat duurzame en gezonde voeding steeds populairder wordt onder consumenten en dat horecaondernemers hierop inspelen door meer vegetarische en veganistische gerechten aan te bieden. Daarnaast is er een stijgende vraag naar lokale en ambachtelijke producten, waardoor het aanbod van horecazaken nog gevarieerder wordt. Verder valt op dat online verkoop en het bezorgen van maaltijden een steeds belangrijkere rol spelen.

Ons aanbod in Eindhoven en omstreken

Vergelijk advertenties

Vergelijken