Horecamakelaar Amsterdam

✅ Groot netwerk

We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in de horecamarkt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een deal maken.

✅ Lokale expertise

We hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Hierdoor kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen.

✅ Ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de horeca en vastgoedsector. Hierdoor beschikken we over expertise die we kunnen inzetten om uw project tot een succes te maken.

✅ Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele proces. Of u nu op zoek bent naar een horecaonderneming, deze juist wilt verkopen of verhuren, we zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren.

✅ Resultaatgericht

Het uiteindelijke doel is om een succesvolle transactie te realiseren die gunstig uitpakt. We zullen er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Horecamakelaar Amsterdam

Bent u op zoek naar een ervaren horecamakelaar in Amsterdam? Knook & Verbaas helpt u bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van horecapanden. Ons team van specialisten biedt een persoonlijke deskundige aanpak en heeft uitgebreide kennis van de horecamarkt.

Onze expertise en ervaring in de Amsterdamse horecamarkt

Als horecamakelaar in Amsterdam begrijpen we dat het vinden van de juiste locatie voor uw horecaonderneming in Amsterdam essentieel is voor succes. Daarom staan we voor u klaar om u te begeleiden bij het hele proces. Ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de Amsterdamse horecamarkt stellen ons in staat om u te adviseren over de beste locaties, prijsstellingen en onderhandelingen met de tegenpartij.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

✅ Aankoop en verkoop van horecapanden in Amsterdam
✅ Huur en verhuur van horecapanden in Amsterdam
✅ Advies en begeleiding

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare horecamakelaar in Amsterdam?
Neem dan contact op met Iris van Goozen op telefoonnummer 06 – 513 155 53 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Iris Horecamakelaardij Knook en Verbaas profiel

Iris van Goozen

Uw bedrijf op onze website
Vergroot uw online zichtbaarheid met onze website-advertenties
Social Media
Creëer meer bereik en traffic door onze effectieve social media aanpak.
Netwerk
Profiteer van de voordelen van ons uitgebreide netwerk in de markt.

Veel gestelde vragen

We kennen de markt en beschikken over een groot netwerk, waardoor we in staat zijn snel en efficiënt te zoeken naar geschikte locaties. Bij de zoektocht houden we onder andere rekening met de beschikbare ruimte, de huurprijs, de omgeving, de doelgroep en de concurrentie. Zo vinden we samen de beste locatie voor uw horecaonderneming in Amsterdam.

We werken met een courtage als vergoeding voor onze diensten. Dit betekent dat we een percentage van de verkoop- of huurprijs ontvangen als vergoeding. Het courtagepercentage kan variëren afhankelijk van de complexiteit van de opdracht.

Als horecamakelaar weten we dat het vinden van financiering een uitdaging kan zijn. Hoewel we de financiering niet voor u regelen, kunnen we u hierbij wel adviseren. Zo kunnen we u doorverwijzen naar financiële experts, zoals banken of investeerders.

Als horecaondernemer komt u voor diverse juridische verplichtingen te staan. Hierbij moet u denken aan het aanvragen van een exploitatievergunning bij de gemeente, het voldoen aan de hygiënevoorschriften of brandveiligheidsvoorschriften, het inschrijven van de onderneming bij de Kamer van Koophandel. Bovendien moet u een omzetbelastingnummer aanvragen bij de Belastingdienst. Wij kunnen u helpen bij het naleven van deze verplichtingen en u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de Amsterdamse horecamarkt. Zo zien we bijvoorbeeld dat er steeds meer vraag is naar duurzame en gezonde voeding in de horeca. Dit zorgt voor een groeiend aanbod aan vegetarische en veganistische gerechten. Verder neemt de vraag naar lokale en ambachtelijke producten toe. Dit maakt de horeca in Amsterdam nog diverser. Ook zien we dat online verkoop en het bezorgen van maaltijden steeds belangrijker wordt, zeker sinds de coronacrisis.

Meer artikelen

Ons aanbod in Amsterdam en omstreken

Vergelijk advertenties

Vergelijken