Contact formulier

Wie is Henk

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen.

Ik ben Henk Venema, 52 jaar en vanaf januari 2024 gestart als horecamakelaar Groningen en Drenthe onder de vlag van ‘horecamakelaardij Knook en Verbaas’.
Opgegroeid in deze prachtige omgeving kan ik met zekerheid en trots zeggen dat het mooie hoge noorden veel potentie biedt! Onder andere Winschoten, Veendam, Groningen stad, Assen en Emmen zijn stuk voor stuk prachtige plaatsen in deze regio die veel perspectief bieden voor de horecaliefhebber! Trekt het dorpse leven u meer? Ook dan bent u in deze omgeving aan het juiste adres!

Vanaf mijn 16e levensjaar ben ik werkzaam in de horeca.
Van onderaan de ladder begonnen in de plaatselijke discotheek tot aan leidinggevende en het runnen van eigen “horeca” ondernemingen. Een scala aan ervaring in alle facetten van deze mooie branche. Kortom een horecaman in hart en nieren!

Na een gedegen inwerkperiode bij Knook en Verbaas ben ik er helemaal klaar voor om u van dienst te zijn. Met mijn horecaervaring en de vele opgedane contacten zal ik u graag begeleiden bij uw aan- of verkoop(huur) traject.

Bent u net zo enthousiast als ik over de mogelijkheden in deze prachtige omgeving? Neem dan contact met mij op. Ik sta u graag bij om uw droom uit te laten komen.
En u weet: “Er gaat niets boven Groningen én Drenthe”.

Groet, Henk Venema

Mijn advertenties

Vergelijk advertenties

Vergelijken
Zoeken