Horecamakelaar Rotterdam

✅ Groot netwerk

We beschikken over een groot netwerk van potentiële kopers en verkopers in de horecamarkt. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een deal maken.

✅ Lokale expertise

We hebben uitgebreide kennis van de lokale markt. Hierdoor kunnen we u helpen bij het vinden van de juiste locatie en het beoordelen van de haalbaarheid van uw plannen.

✅ Ervaring

Ons team heeft jarenlange ervaring in de horeca en vastgoedsector. Hierdoor beschikken we over expertise die we kunnen inzetten om uw project tot een succes te maken.

✅ Persoonlijke begeleiding

We vinden het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden bij het gehele proces. Of u nu op zoek bent naar een horecaonderneming, deze juist wilt verkopen of verhuren, we zullen u stap voor stap begeleiden en adviseren.

✅ Resultaatgericht

Het uiteindelijke doel is om een succesvolle transactie te realiseren die gunstig uitpakt. We zullen er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Horecamakelaar Rotterdam

We zijn een team van ervaren horecamakelaars in Rotterdam die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van horecaondernemers bij het kopen, verkopen, huren en verhuren van horecapanden. Onze kennis van de horecamarkt, uitgebreide netwerk en onze persoonlijke aanpak maken ons de partner voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en ervaren horecamakelaar in Rotterdam.

Onze expertise en ervaring in de Rotterdamse horecamarkt

Als horecamakelaar in Rotterdam kennen we de markt als geen ander en begrijpen de specifieke uitdagingen waar horecaondernemers in Rotterdam mee te maken hebben. Door onze expertise en ervaring kunnen we u adviseren over de beste locaties voor uw horecaonderneming, over de prijsstelling van een pand en over de onderhandelingen met de tegenpartij.

U kunt bij ons onder andere terecht voor:

Aankoop en verkoop van horecapanden in Rotterdam
Huur en verhuur van horecapanden in Rotterdam
Advies en begeleiding

Meer informatie

Bent u op zoek naar een betrouwbare horecamakelaar in Rotterdam?
Neem dan contact op met Marcel Verbaas op telefoonnummer 06 – 243 973 23 en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Marcel Horecamakelaardij Knook en Verbaas profiel

Marcel Verbaas

Uw bedrijf op onze website
Vergroot uw online zichtbaarheid met onze website-advertenties
Social Media
Creëer meer bereik en traffic door onze effectieve social media aanpak.
Netwerk
Profiteer van de voordelen van ons uitgebreide netwerk in de markt.

Veel gestelde vragen

Als horecamakelaar in Rotterdam kennen we de markt in de stad goed en beschikken we over een groot netwerk. Hierdoor kunnen we gericht zoeken naar geschikte panden en locaties. We houden onder meer rekening met factoren als de beschikbare ruimte, de huurprijs, de omgeving, de doelgroep en de concurrentie in de buurt.

Bij Knook & Verbaas werken we vaak met een courtage, waarbij we als makelaars een percentage van de uiteindelijke verkoop- of huurprijs ontvangen. Dit percentage is afhankelijk van de complexiteit van de opdracht.

Als horecamakelaars kunnen we u adviseren over financieringsmogelijkheden en eventueel doorverwijzen naar financiële experts, zoals banken of investeerders. Hoewel we de financiering niet voor u regelen, kunnen we u wel adviseren bij het proces.

Bij het starten van een horecaonderneming zijn er verschillende juridische verplichtingen waarmee u rekening moeten houden. Zo moet u onder meer een exploitatievergunning aanvragen bij de gemeente, voldoen aan de hygiënevoorschriften en brandveiligheidsvoorschriften. Ook moeten u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel en een omzetbelastingnummer aanvragen bij de Belastingdienst.

We volgen de trends en ontwikkelingen in de horecamarkt op de voet. Zo is er de laatste jaren bijvoorbeeld een toenemende vraag naar duurzame en gezonde voeding. Dit heeft invloed op de menukaarten van veel horecaondernemingen. Ook is er sprake van een groeiende interesse in lokale producten en ambachtelijke bereidingswijzen. Daarnaast speelt de toenemende populariteit van online bestellen en bezorgen een steeds grotere rol in de horecamarkt.

Ons aanbod in Rotterdam en omstreken

Vergelijk advertenties

Vergelijken