Uw zoekresultaten

VERKOCHT – Cafetaria ‘t Smulhuis te Leiden
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

VERKOCHT!!
Type advertentie:
Adres: Sophiastraat 79, 2316 PM in
toevoegen aan favorieten
1751

Overview

  • Updated On:
  • augustus 6, 2019

Midden in de gezellige volkswijk Noorderkwartier te Leiden nabij het Centrum aan de Sophiastraat 79 met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving is gevestigd, Cafetaria ‘t Smulhuis.

Deze nieuwe cafetaria heeft een oppervlakte van ca. 40 m².

De afgelopen maanden januari/februari 2019 is deze winkel volledig aangepast, is er ruim geïnvesteerd en voorzien van nieuwe apparatuur zoals bakwand, koel / vries kasten, oven, vaatwasmachine en nieuwe gas en elektrische installatie.

Wanneer je de winkel binnen treed kom je in het verkoop gedeelte van ca. 12 m², er staan twee tafels en acht stoelen, met een gekoelde verkoop vitrine, daarachter bevindt zich het verkoop gedeelte / keuken van ca. 16 m² met nieuwe rvs werkbanken en wanden, een gekoelde werkbank met saladiere. De bakwand is voorzien van een friteuse , bakplaat en fornuis.

Het achterste gedeelte van deze winkel is ca. 12 m² waar ook de koelcel, vaatwasmachine, oven, opslag en toilet gevestigd is. Dit alles is nieuw (de garantie periode duurt nog) en ziet er erg netjes uit.

Door privé omstandigheden moet de huidige ondernemer er al na korte tijd mee stoppen.

Is uw interesse gewekt, neem dan contact op met onze horecamakelaar de heer Edwin Lansbergen op telefoonnummer 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Sophiastraat 79
Locatie:
Postcode: 2316 PM
Land: Nederland
Open In Google Maps
Advertentie nummer :

22946

Object ID:

H20190039

Neem contact met mij op

Plan een bezichtiging
Bellen +31 6 557 342 26 WhatsApp
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties

Edwin Lansbergen