Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

IN PRIJS VERLAAGD!! – Overname pand bespreekbaar – Zeer sfeervol Restaurant ‘Zeeën van Tijd’ – Roosendaal

€ 129.500 IN PRIJS VERLAAGD!!
Type advertentie: | Status:
Kerkstraat 2,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1228

Dit vis- en vleesspecialiteitenrestaurant in Roosendaal is een ‘parel’ in het centrum van Roosendaal. Idyllisch gelegen tegen het erfgoedcentrum Tongerlohuys aan, waarbij het tussen gelegen grachtje het rustgevende en authentieke uitzicht completeert.

Aan de ene kant treft men het bruisende uitgaansleven van Roosendaal, dat o.a. Schouwburg De Kring bezoekt en op zoek is naar een hapje en een drankje. Aan de andere kant is er overdag volop winkelend publiek aanwezig van de Markt tot aan het winkelcentrum de Biggelaar. Het naastgelegen Tongerloplein (T’plein) is hét cultuurplein in Roosendaal waar regelmatig evenementen plaatsvinden en daarnaast wordt er aan de Nieuwstraat momenteel een riante bioscoop gebouwd bestaande uit 6 zalen (850 bezoekers), zodat de traffic voor de deur alleen maar zal toenemen. Een toplocatie dus!

Op de begane grond komt men binnen in het sfeervolle restaurant, waar de elementen uit de zee volop in zijn verwerkt. Met de open uitstraling is een prettige ambiance gecreëerd, waar men zich helemaal op z’n gemak voelt. Er is grote zorg besteed aan de inrichting, tot in de kleinste details, van de keuken tot in het gescheiden dames- en herentoilet.

Op ruim 100 m² staan 50 couverts gedekt. De keuken is bij het restaurant betrokken, waardoor men de kok in actie kan zien. Er is een aparte spoelkeuken annex voorraadruimte, waar ook een grote koeling staat. Alle apparatuur is één jaar geleden volledig nieuw aangeschaft en voldoet uiteraard aan alle eisen. Met de duurzaamheid is ook rekening gehouden want bijna alles is elektrisch.

Buiten vindt men een zonnig terras waar men alle ruimte heeft voor zo’n 25 tot 50 couverts. In de buurt zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen.

Men kan dit prachtige bedrijf desgewenst direct turn-key overnemen onder hetzelfde concept. In overleg met de eigenaar zijn er nog enkele uitbreidingsmogelijkheden bespreekbaar, waaronder de overname van het pand.

Impressie:
http://www.zeeenvantijdroosendaal.nl/

Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Kerkstraat 2
Postcode: 4701 HT
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22910
Prijs: € 129.500 IN PRIJS VERLAAGD!!
Object ID: H20190063
Openingstijden: het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Parkeermogelijkheden: ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen voor de deur
Personeel: er behoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen: er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen: de vergunning moet op eigen naam worden aangevraagd
Financiële gegevens: op aanvraag verkrijgbaar
Inventarislijst: op aanvraag verkrijgbaar
Huurprijs: € 3.000,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang € 129.500,00

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties