Zeer gunstig gelegen Aziatisch restaurant “Mookata” – Rotterdam

· Restaurant · Koop
Te Koop: T.E.A.B.!

OMSCHRIJVING

Zeer gunstig gelegen restaurant in het hart van Rotterdam. Op deze dynamische plek is het een komen en gaan van verkeer, passanten en bussen vol toeristen. High traffic dus op deze toplocatie.
 
Het restaurant heeft twee ingangen. Via de ene ingang gaat men naar het restaurantgedeelte en via de andere ingang naar het afhaalgedeelte.
 
De inrichting is netjes en verzorgd. Het restaurant biedt ruimte aan 100 couverts, halverwege vindt men de garderobe met daarachter een gescheiden dames- en herentoilet. In het midden staat een balie met kassasysteem en rechts daarvan komt men uit in de keuken, die uit een voor- en een achtergedeelte bestaat. Er is een aparte wachtruimte en counter voor het afhaalgedeelte.
In 2017 is het pand volledig verbouwd vanaf casco en diverse apparatuur is vernieuwd, zodat alles aan de gestelde eisen voldoet.
 
De totale oppervlakte van het restaurant bedraagt ca. 245 m². Men beschikt over de benodigde vergunningen.
 
Voor het restaurant maakt men gebruik van een gezellig terras met een mooi uitzicht op de fontein aan het Hofplein. In de buurt zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen aanwezig, zoals bij parkeergarage Hofplein waar na 18:00 uur een speciaal laag tarief geldt.
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Personeel : er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen : overname contract Grolsch
Vergunningen : alle vergunningen zijn aanwezig
Financiële informatie : op aanvraag verkrijgbaar
Inventarislijst : op aanvraag verkrijgbaar
Parkeerplaatsen : voldoende betaalde parkeerplaatsen in de buurt
Impressie : www.mookatabbq.nl
Huurprijs : : € 4.558,63 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: TEGEN ELK AANNEMELIJK BOD

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Pompenburg 652, 3011 AX Rotterdam, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (13)