Wok House – Vlaardingen

Prijs op aanvraag · Overige · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

In het centrum van Vlaardingen gelegen aan een doorgaande weg bevindt zich Wok House Vlaardingen. Goed zichtbaar en makkelijk te bereiken met voldoende parkeergelegenheden in de gehele omtrek.
 
Het bedrijf heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 650 m² dat onderverdeelt is in het restaurant, keuken en berging. Wok House Vlaardingen telt maar liefst 250 zitplaatsen en is een goedlopend restaurant en alom bekend in de wijde omtrek.
 
De sfeer in dit restaurant is goed en de inventaris ziet er netjes en verzorgd uit. Dit goedlopende restaurant is sinds 15 jaar bij de huidige eigenaars in bezit. De reden van verkoop is door familieomstandigheden waardoor huidige uitbaters geen mogelijkheid meer zien om verder te gaan.
 
Bent u op zoek naar een zeer goedlopend wereldrestaurant dan is Wok House Vlaardingen precies wat u zoekt. Wenst u een afspraak in te plannen, neem dan vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf is op dit moment 6 dagen per week geopend
Personeel : geen verplichtingen
Verplichtingen : geen contractuele verplichtingen
Vergunningen : huidige exploitant is in bezit van de juiste horecavergunning, de nieuwe exploitant moet deze weer op zijn eigen naam aanvragen
Parkeermogelijkheden : in de gehele omtrek betaald parkeren
Inventarislijst : op aanvraag aanwezig
Website : www.wokhouse.nl
Huurprijs : € 6.400,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris en exploitatierechten: prijs op aanvraag

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar info@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Liesveldviaduct 1, 3131 CN Vlaardingen, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.