Winkelruimte met bovenwoning – Terneuzen

€ 1.250 · Café / Club · Huur
Te Huur:

OMSCHRIJVING

Vanaf de Scheldeboulevard, die aan het water ligt, loopt men zo de Nieuwstraat in, waar zich een afwisselend aanbod van horeca en niet-horeca bevindt.
 
Op nummer 30A heeft vroeger een gezellige, bruine kroeg gezeten maar nu wordt de winkelruimte met onzelfstandige woning casco verhuurd waarbij de aanwezige inrichting/inventaris ‘om niet’ in gebruik mag worden genomen.
 
Een nieuwe kans en een mooie uitdaging voor wie mogelijkheden ziet om op deze locatie een eigen kroeg of een trendy wijnbar te beginnen, midden in het uitgaansgebied van Terneuzen.
 
Het pand heeft een authentieke uitstraling, die men binnen ook terugvindt. Op de begane grond (ca. 70 m²) vindt men de bar met zaal, een aparte rookruimte vooraan en de keuken met spoelruimte achterin.
 
Via de trap naar beneden gaat men naar de kelder waar zich de toiletten, de nooduitgang en de opslagruimte bevinden. Op de eerste verdieping (82 m²) vindt men een woonruimte met open keuken, 2 aparte slaapkamers en een doucheruimte met toilet.
 
Hebt u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : volgens de plaatselijke APV
Personeel : n.v.t.
Verplichtingen : n.v.t.
Vergunningen : deze moeten op eigen naam worden aangevraagd
Financiële informatie : n.v.t.
Inventarislijst : n.v.t.
Huurprijs : : € 1.250,00 per maand, exclusief BTW

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Nieuwstraat 30A, 4531 CX Terneuzen, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.