Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VERHUURD – Winkelruimte met bovenwoning – Terneuzen

VERHUURD
Type advertentie: | Status:
Nieuwstraat 30A,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

531

Vanaf de Scheldeboulevard, die aan het water ligt, loopt men zo de Nieuwstraat in, waar zich een afwisselend aanbod van horeca en niet-horeca bevindt.

Op nummer 30A heeft vroeger een gezellige, bruine kroeg gezeten maar nu wordt de winkelruimte met onzelfstandige woning casco verhuurd waarbij de aanwezige inrichting/inventaris ‘om niet’ in gebruik mag worden genomen.

Een nieuwe kans en een mooie uitdaging voor wie mogelijkheden ziet om op deze locatie een eigen kroeg of een trendy wijnbar te beginnen, midden in het uitgaansgebied van Terneuzen.

Het pand heeft een authentieke uitstraling, die men binnen ook terugvindt. Op de begane grond (ca. 70 m²) vindt men de bar met zaal, een aparte rookruimte vooraan en de keuken met spoelruimte achterin.

Via de trap naar beneden gaat men naar de kelder waar zich de toiletten, de nooduitgang en de opslagruimte bevinden. Op de eerste verdieping (82 m²) vindt men een woonruimte met open keuken, 2 aparte slaapkamers en een doucheruimte met toilet.

Hebt u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Nieuwstraat 30A
Stad:
Postcode: 4531 CX
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21372
Object ID: H20180023

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties