Winkelruimte in het centrum van Dordrecht

€ 3.333 · Overige · Huur
Te huur:

OMSCHRIJVING

Huurt u aan het Statenplein, dan kunt u verzekerd zijn van een flinke aanloop. Het plein ligt aan een zeer populaire route voor het winkelende publiek en twee keer per week staat: ‘De beste Weekmarkt’ van Dordrecht direct voor de deur.
Dordrecht betekent ook geschiedenis door zijn authentieke pandjes en gezellige straatjes, afgewisseld met moderne gebouwen die afgestemd zijn op de ontwikkelingen van deze tijd. Een mooie combinatie, die zijn vruchten afwerpt doordat de ‘stad aan De Biesbosch’ meegenomen wordt in de structuurvisie Dordrecht 2020. Het 800-jarig bestaan in dat jaar zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Nu is een mooi moment om in te stappen en uw business op te bouwen, zodat u de komende jaren mee kunt profiteren van deze gunstige ontwikkelingen.
 
De winkelruimte is gelegen tussen de andere winkels op het plein en heeft een front van ongeveer 6 meter bestaande uit aluminium kozijnen met volledige beglazing.
 
Bij binnenkomst bevindt u zich op de begane grond (59 m²), waarbij de tussenverdieping/entresolvloer (52 m²) achterin zichtbaar is. Daar bevindt zich ook een keurig aangelegd dames- en herentoilet. Gaat u met de trap naar beneden, dan komt u in het souterrain (119 m²). Deze ruimte is uitermate geschikt voor het inrichten van een keuken en opslag. Achterin bevindt zich nog een aparte ruimte, die eventueel als kantoor kan worden ingericht. Het pand wordt casco opgeleverd maar diverse (water-, lucht, elektra-) aansluitingen zijn al aangelegd. Vanaf deze basis kunt u uw concept helemaal naar eigen smaak inrichten. Een terrasvergunning (gevel- en over terras) kan worden aangevraagd.
 
Heeft u interesse om deze locatie te bezichtigen, neemt u dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : volgens de plaatselijke APV (overdag)
Personeel : er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen : er zijn geen verplichtingen
Vergunningen : binnen horeca-1 aan te vragen met terrasmogelijkheden (gevel- en overterras)
Parkeermogelijkheden : voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in de buurt
Inventarislijst : nvt.
Financiële informatie : nvt.
Overname : € 1.250,00 exclusief BTW (kosten koper)
Huurprijs : € 3.333,00 per maand, exclusief BTW
Waarborg : 3 maanden huur

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Statenplein 27, 3311 NG Dordrecht, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.