Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VERHUURD – Winkelruimte in het centrum van Dordrecht

VERHUURD
Type advertentie: | Status:
Statenplein 27,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

187

Huurt u aan het Statenplein, dan kunt u verzekerd zijn van een flinke aanloop. Het plein ligt aan een zeer populaire route voor het winkelende publiek en twee keer per week staat: ‘De beste Weekmarkt’ van Dordrecht direct voor de deur.
Dordrecht betekent ook geschiedenis door zijn authentieke pandjes en gezellige straatjes, afgewisseld met moderne gebouwen die afgestemd zijn op de ontwikkelingen van deze tijd. Een mooie combinatie, die zijn vruchten afwerpt doordat de ‘stad aan De Biesbosch’ meegenomen wordt in de structuurvisie Dordrecht 2020. Het 800-jarig bestaan in dat jaar zal zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Nu is een mooi moment om in te stappen en uw business op te bouwen, zodat u de komende jaren mee kunt profiteren van deze gunstige ontwikkelingen.

De winkelruimte is gelegen tussen de andere winkels op het plein en heeft een front van ongeveer 6 meter bestaande uit aluminium kozijnen met volledige beglazing.

Bij binnenkomst bevindt u zich op de begane grond (59 m²), waarbij de tussenverdieping/entresolvloer (52 m²) achterin zichtbaar is. Daar bevindt zich ook een keurig aangelegd dames- en herentoilet. Gaat u met de trap naar beneden, dan komt u in het souterrain (119 m²). Deze ruimte is uitermate geschikt voor het inrichten van een keuken en opslag. Achterin bevindt zich nog een aparte ruimte, die eventueel als kantoor kan worden ingericht. Het pand wordt casco opgeleverd maar diverse (water-, lucht, elektra-) aansluitingen zijn al aangelegd. Vanaf deze basis kunt u uw concept helemaal naar eigen smaak inrichten. Een terrasvergunning (gevel- en over terras) kan worden aangevraagd.

Heeft u interesse om deze locatie te bezichtigen, neemt u dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Statenplein 27
Stad:
Postcode: 3311 NG
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21403
Object ID: H20180064
Openingstijden: volgens de plaatselijke APV (overdag)
Parkeermogelijkheden: voldoende (betaalde) parkeerplaatsen in de buurt

Neem contact met mij op  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties