Wijnbar – Restaurant – Wijnwinkel Gevestigd in de mooiste straat van Den Haag

€ 399.000 · Overige · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Als men spreekt over een prachtig ingericht horecabedrijf dan is dit het wel. Het is een begrip in Den Haag en omstreken. Gevestigd aan een van de mooiste welbekende straat, de Denneweg in het centrum nabij het Koninklijke Lange Voorhout, Hotel Des Indes en Hilton Hotel.
 
Unieke locatie met drie completen concepten, wijnbar, restaurant en wijnwinkel. ca. 350 m² oppervlakte en een zeer aantrekkelijke huurprijs.
 
Het geheel is zeer sfeervol, luxueus ingericht met een compleet nieuw inventaris. Alles is met hoogwaardig materiaal gebouwd en tot in de puntjes verzorgd.
 
Er is een grote ruime bar met daarnaast ruimte voor 75 zitplaatsen en 100 staanplaatsen. Aan de voorzijde is een heerlijk zonnig verwarmt terras, waar het goed toeven is. Aan de achterzijde is een ruime geklimatiseerde wijnkelder en dinerruimte. Op de 1e etage is de hoogwaardige keuken en voorraadruimte.
 
Het bedrijf heeft nationale en internationale gasten en gasten vanuit het kabinet en de eerste en tweede kamer. Het bedrijf behoort dan ook tot het absolute top segment en wordt u zeer discreet aangeboden.
 
Het bedrijf is turn-key klaar, u kunt er morgen beginnen!
 
Wij verstrekken alleen in een persoonlijk gesprek nadere informatie van het bedrijf.
 
Zoekt u op een super locatie een top horecabedrijf met een ruimte dat u zal omarmen en voelt als een warme deken met een tip top totaal inrichting, bel dan geheel vrijblijvend, naar onze Horecamakelaar de heer Edwin Lansbergen 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag geopend zijn van dinsdag t/m zondag
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de gehele omgeving ruime betaalde parkeermogelijkheden. Daarnaast bevinden zich twee grote parkeergarages
Personeel : er is geen personeel verplichting
Verplichtingen : Er zijn geen verplichtingen naar derden
Vergunningen : alle vergunningen APV 1 + APV 2 zijn aanwezig en dienen
Huurprijs : € 3.180,00 per maand, inclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, goodwill, exploitatierechten, huurdersbelang, handelsnaam en web domein: € 399.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Edwin Lansbergen telefoonnummer
06 – 55 73 42 26, email naar edwin@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Denneweg, Den Haag, Nederland

Makelaar

Edwin Lansbergen

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

Edwin Lansbergen. Mag ik mij even aan u voorstellen? Ik ben Edwin Lansbergen, een horecaman in hart en nieren. Een gemotiveerde jonge hond in dit vak vol passie. Onder het motto “Het gaat er niet om wie je Bent, maar..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.