Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VERKOCHT – Wijnbar – Restaurant – Wijnwinkel Gevestigd in de mooiste straat van Den Haag

VERKOCHT
Type advertentie: | Status:
Denneweg,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

680

Als men spreekt over een prachtig ingericht horecabedrijf dan is dit het wel. Het is een begrip in Den Haag en omstreken. Gevestigd aan een van de mooiste welbekende straat, de Denneweg in het centrum nabij het Koninklijke Lange Voorhout, Hotel Des Indes en Hilton Hotel.

Unieke locatie met drie completen concepten, wijnbar, restaurant en wijnwinkel. ca. 350 m² oppervlakte en een zeer aantrekkelijke huurprijs.

Het geheel is zeer sfeervol, luxueus ingericht met een compleet nieuw inventaris. Alles is met hoogwaardig materiaal gebouwd en tot in de puntjes verzorgd.

Er is een grote ruime bar met daarnaast ruimte voor 75 zitplaatsen en 100 staanplaatsen. Aan de voorzijde is een heerlijk zonnig verwarmt terras, waar het goed toeven is. Aan de achterzijde is een ruime geklimatiseerde wijnkelder en dinerruimte. Op de 1e etage is de hoogwaardige keuken en voorraadruimte.

Het bedrijf heeft nationale en internationale gasten en gasten vanuit het kabinet en de eerste en tweede kamer. Het bedrijf behoort dan ook tot het absolute top segment en wordt u zeer discreet aangeboden.

Het bedrijf is turn-key klaar, u kunt er morgen beginnen!

Wij verstrekken alleen in een persoonlijk gesprek nadere informatie van het bedrijf.

Zoekt u op een super locatie een top horecabedrijf met een ruimte dat u zal omarmen en voelt als een warme deken met een tip top totaal inrichting, bel dan geheel vrijblijvend, naar onze Horecamakelaar de heer Edwin Lansbergen 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Adres: Denneweg
Stad:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21428
Object ID: H20180085

Neem contact met mij op

Vergelijkbare Advertenties

VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT – “Bamboo Wok” te...

In prijs verlaagd!! VERKOCHT
Gelegen aan de Vennestraat te Den Haag bieden wij u dit wok concept aan.
Gelegen aan de Vennestraat te Den Haag bieden wij u dit wok concept aan.
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties