Viswagen met 2 dagen standplaats
“Het Visboertje”
Bergschenhoek

€ 59.500 · Overige · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Het betreft hier een verkoopwagen van 4 jaar oud die voorzien is van 2 ovens, een gekoelde werkbank met twee motoren om ook in de zomer de gewenste temperaturen te behouden. De vitrine wordt bij uitstallen van de verkoopwagen op de standplaats naar buiten geschoven zodat er voldoende werkruimte achter de counter is.
 
In 2016 is de verkoopwagen voorzien van een koolstoffilter op het dak zodat er geen geur overlast is, deze is geplaatst met certificaat. Deze verkoopwagen is voorzien van halogeenverlichting en diverse koelkasten, verder voldoet deze bijna nieuwe verkoopwagen aan alle hoge eisen om de komende jaren probleemloos mee aan het werk te gaan.
 
Bij de verkoop zit de overdracht van twee dagen standplaats aan de Vlashoeck te Bergschenhoek. Voor de pacht van de plaats in Bergschenhoek betaalt u per kwartaal € 300,00.
 
Bent u op zoek naar een mooi ingerichte viswinkel die sfeervol, praktisch en naar alle normen is ingericht, neem dan contact op met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen aanwezig
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen aanwezig
Vergunningen : op naam te zetten en zelf verder uit te breiden
Vraagprijs : verkoopwagen incl. standplaats 2 dagen te Vlashoeck te Bergschenhoek:
€ 59.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Bergschenhoek, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.