Visspeciaalzaak Arepas – Rotterdam

€ 25.000 · Catering / Traiteur · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Gevestigd aan de altijd drukke en bedrijvige Peppelweg in de wijk Schiebroek mogen wij u aanbieden; Visspeciaalzaak Arepas, dit is een viszaak, traiteur & delicatessenzaak die gespecialiseerd is in vooral alle soorten vis en Zuid Amerikaanse en Mediterrane gerechten en producten.
 
In de geweldig mooie, stijlvolle ingerichte zaak bereidt de eigenaresse iedere dag de heerlijkste gerechten klaar met allemaal verse producten van een zeer goede kwaliteit!
 
Het geheel is ingericht met een net compleet inventaris, een grote vitrine en een speciale afzuiginstallatie en voldoet aan alle gestelde eisen.
 
De oppervlakte begaand grond is ca, 42 m² en er is een mooie droge kelderruimte van ca. 22.5 m² welke dient als opslagruimte. Aan de voorzijde kunt u een gevelterras plaatsen. Zojuist is de eigenaresse gestart met thuisbezorg.nl!
 
Denkt u ja, dit in mijn droombedrijf bel dan, geheel vrijblijvend, naar onze horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Parkeren : ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de direct nabije omgeving aanwezig
Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Verplichtingen : er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : vergunningsvrije exploitatie
Personeel : er rusten geen personele verplichtingen op het pand
Impressie : www.arepashotbrasserie.nl
Huurprijs : € 1.250,00 per maand, exclusief BTW (op dit moment met huurkorting)
Vraagprijs : inventaris, goodwill, handelsnaam en huurdersbelang:
€ 25.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Peppelweg 112A, 3053 GS Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.