Vergunningsvrije Horeca Exploitatie
“Jonker Fransstraat 117”
Rotterdam – VERKOCHT

· VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT
Te Koop: VERKOCHT
Vergunningsvrije Horeca Exploitatie Jonker Fransstraat 117
Rotterdam.
Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

OMSCHRIJVING

Op een steenworp afstand van de Meent bevindt zich deze vergunningsvrije horeca-exploitatie met een kleine productiekeuken.
 
De Jonker Fransstraat is een zeer drukke en bedrijvige straat gelegen in het centrum van Rotterdam. Deze locatie zou super geschikt zijn voor een afhaal- en bezorgformule.
 
De begane grond is totaal ca. 90m², bestaande uit de verkoopruimte, toilet en een kleine productiekeuken uitgerust met een afzuiging met een koolstoffilterkap.
 
Aan de achterzijde bevindt zich nog een deur waardoor de zaak bevoorraad kan worden en de bezorgers kunnen vertrekken.
 
Totaal heeft het bedrijf van ca. 150m² de volgende ruimtes: 
verkoopruimte ca. 70m², keuken ca. 11m², toilet en traphal ca. 9m² en de kelder ca. 60m². Het pand is voorzien van een airco !!
 
Op dit moment komen er steeds meer leuke concepten op de Jonker Fransstraat waardoor er in de straat een echte upgrading van bedrijven aan het plaatsvinden is.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen
Verplichtingen : er zijn geen verplichtingen
Vergunningen : vergunningsvrije locatie, alle vergunningen zijn voor de huidige exploitatie, volgens de huidige eigenaar volledig aanwezig
Parkeermogelijkheden : voldoende betaalde parkeerplaatsen direct voor de deur en in de nabije omgeving

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23 , email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Jonker Fransstraat 117, Rotterdam, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.