Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

IN PRIJS VERLAAGD!! Unieke en karakteristieke woning inclusief exploitatie “’t Swarte Schaep” Brielle

EXPLOITATIE IN PRIJS VERLAAGD!! € 69.500 Vraagprijs registergoed: € 499.000,00 k.k
Type advertentie: , | Status:
Voorstraat 180,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1561

Vraag een willekeurig persoon in Brielle en de wijde omgeving naar ’t Swarte Schaep en men weet je exact te vertellen waar dit te vinden is. Het is dé locatie voor Brielle blues en vele andere evenementen.

Het pand is een ware trekpleister, gebouwd rond het jaar 1800 waardoor het geplaatst is op de rijksmonumentenlijst. De authentieke uitstraling en het eigen karakter zijn hierdoor volledig behouden.

Het pand ligt op een hoek aan het binnenwater Noord Spui, waar de bootjes aangemeerd liggen en op de achtergrond de Julianabrug te zien is. Van dit idyllische uitzicht geniet men op het gevel- en overterras dat, als enige in Brielle, nog in de zon ligt totdat deze ondergaat. Er is ruimte voor 60 couverts.

Bij binnenkomst is de Spaanse invloed merkbaar door de warme kleurencombinatie, de boogjes en de knusse setting van het meubilair. Op de grond loopt men over geplaveide stenen (gedeeltelijk in zand gelegd) richting de bar of men neemt direct plaats aan één van de tafels. Er zijn twee restaurantruimtes, de ene ruimte is bij de bar getrokken zodat men direct op een gezellige manier met elkaar in contact staat. In de andere ruimte kan men weer in alle rust van de maaltijd genieten. In totaal is er ruimte voor 12 plaatsen aan de bar en 35 tot 40 couverts in de beide restaurantruimtes.
De keuken is van alle benodigde apparatuur voorzien en functioneert naar behoren. Men maakt gebruik van een vetput. In de gang vindt men een apart dames- en herentoilet.

Neemt men de trap naar de eerste etage dan wordt men aangenaam verrast door een extra ruimte op de zolder waar men onder de balken en spanten aan een lange tafel kan genieten van een zakendiner met collega’s of van een ander feestelijk uitje met familie en/of vrienden.

De zelfstandige woning (94 m²) is van alle gemakken voorzien en bestaat uit een woonruimte met een open trap naar boven waar op de vide een slaapkamer is ingericht. Ook is er nog een aparte slaapkamer aanwezig. Elk hoekje is benut en functioneel ingericht. Een keuken en badkamer completeren het geheel. Een relaxelement vindt men op het dakterras waar men in alle rust op de lounge set van het zonnetje kan genieten.

Een bijzonder pand, dat met hetzelfde succesvolle concept kan worden voortgezet maar ook bijzonder geschikt is voor allerlei andere combinaties, waar wonen en werken op één plek mogelijk is. De locatie is uniek en zeer populair in de omgeving waardoor er mogelijkheden te over zijn.

De jachthaven van Brielle ondergaat de komende jaren een metamorfose, waaronder terrassen op het water, zodat het nog aantrekkelijker wordt voor de aanwezige horeca. Daarnaast zijn en blijven er voldoende gratis parkeerplaatsen in de buurt beschikbaar.

Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, neem dan contact op met uw horecamakelaar Silvie Weidijk 06 – 146 621 74 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Website:
www.swarteschaepbrielle.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Voorstraat 180
Stad:
Postcode: 3231 BL
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22986
Prijs: EXPLOITATIE IN PRIJS VERLAAGD!! € 69.500 Vraagprijs registergoed: € 499.000,00 k.k
Object ID: H20170067
Openingstijden: het bedrijf mag 7 dagen per week open
Parkeermogelijkheden: voldoende gratis parkeerplaatsen rond het pand
Personeel: er behoeft geen personeel overgenomen te worden
Verplichtingen: geen verplichtingen
Vergunningen: alle vergunningen zijn aanwezig
Financiële gegevens: op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst: op aanvraag beschikbaar
Oppervlakte: kadastraal bekend 134 m²
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: IN PRIJS VERLAAGD € 69.500,00
Vraagprijs registergoed: € 499.000,00 k.k.

Neem contact met mij op

Vergelijkbare Advertenties

Te koop

Toprestaurant op een Top locatie – Bri...

€ 150.000
Op een zeer gewilde locatie op het eiland Voorne, in het gezellige pittoreske stadje Brielle met haar exclusieve wi [lees meer]
Op een zeer gewilde locatie op het eiland Voorne, in het gezellige pittoreske stadje Brielle met haar exclusieve wi [lees meer]
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties