Trendy Bar / Restaurant
“Dendy”
Den Haag

€ 259.000 · Eetcafé/Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Bar / Restaurant Dendy in het “Buurtschap 2005” aan de Hooistraat hoek Denneweg!
 
Bent u op zoek naar een nieuwe locatie geheel trendy ingericht of heeft u plannen om uit te breiden op een unieke locatie in Den haag dan is dit uw kans! Dit bedrijf is gevestigd op een mooie hoek, echt een zichtlocatie in 1 van de chique winkelstraten van Den Haag. De horecaonderneming heeft een trendy en warme uitstraling binnen en voorzien van luxe banken en een mooie houten bar met verlichting, de inrichting is echt van deze tijd.
 
Doordat het pand op een hoek is gesitueerd kan je aan beide zijde van het pand een mooi gevel terras plaatsen. Het bedrijf heeft een hoge omzet en er zijn nog genoeg doorgroei mogelijkheden.
 
De huurprijs is blijvend verlaagd van € 10.000,00 naar € 7500,00 per maand exclusief btw.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : 7 dagen per week geopend, zo t/m wo van 09:00 tot 23:00 uur en do t/m vr tot 01:00 uur en zaterdag tot 01:30 uur
Personeel : op aanvraag beschikbaar
Vergunningen : horeca 2
Oppervlakte : ca. 155m²
Parkeermogelijkheden : betaald parkeren en er is een parkeer garage op loopafstand
Website : www.restaurantdendy.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 7.500,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, goodwill, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 259.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Hooistraat 1, 2514 BM Den Haag, Nederland

Attachments

  Makelaar

  Marcel Verbaas

  Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

  "Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

  Contact  Uw bericht is succesvol verzonden.