Traiteur & delicatessenzaak “Arepas Hot Brasserie” Rotterdam

€ 35.000 · Catering / Traiteur · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Gevestigd aan de altijd drukke en bedrijvige Peppelweg in de wijk Schiebroek mogen wij u aanbieden; Arepas Hot Brasserie, dit is een traiteur & delicatessenzaak die gespecialiseerd is in Zuid Amerikaanse en Mediterrane gerechten en producten.
 
In de geweldig mooie, stijlvolle ingerichte zaak bereid de eigenaresse iedere dag de heerlijkste gerechten klaar met allemaal verse producten van een zeer goede kwaliteit!
 
Het geheel is ingericht met een net compleet inventaris en voldoet aan alle gestelde eisen.
 
De oppervlakte begane grond is ca. 42 m² en er is een mooie droge kelderruimte van ca. 22.5 m² welke dient als opslagruimte. Aan de voorzijde kunt u een gevelterras plaatsen.
 
Denkt u ja, dit in mijn droombedrijf bel dan, geheel vrijblijvend, naar onze horecamakelaar mevrouw Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Parkeren : ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de direct nabije omgeving aanwezig
Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er rusten geen personele verplichtingen op het pand
Vergunningen : vergunningsvrije exploitatie
Impressie : www.arepashotbrasserie.nl
Huurprijs : € 1.521,00 per maand, inclusief BTW (op dit moment met huurkorting)
Vraagprijs : inventaris, goodwill en huurdersbelang € 35.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Peppelweg 112A, 3053 GS Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.