Toko / Afhaal “Darie’s”
Rotterdam – Alexander

 IN PRIJS VERLAAGD!!! € 79.500 · Overige · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Dit bedrijf bevind zich in het winkelcentrum Lage Land in de wijk Alexander in Rotterdam.
 
Het bedrijf is ruim van opzet met een grote verkoopruimte waarin een Toko, die voorzien is van alle dagelijkse benodigdheden voor de bereiding in de exotische keuken.
 
Daarnaast is er een afhaal en restaurantdeel met ca. 16 zitplaatsen en de toiletten. Aan de achterzijde is de compleet ingerichte keuken welke voorzien is van alle gemakken.
 
Het bedrijf heeft in de wijde omgeving naam en faam voor zijn kwaliteit en service. In de branche is het bedrijf zeer bekend en zij draaien daarom ook een zeer goeie omzet.
 
Voor een ondernemer die op zoek is naar een vergunningsvrije zaak met mogelijkheden van afhaal, een Toko en 16 zitplaatsen hier is uw kans!!
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open tot uiterlijk 22.00 uur
Personeel : er zijn enige personeelsleden in dienst deze dienen over te worden genomen, dit zal in een persoonlijk gesprek besproken worden
Verplichtingen : er rusten geen verdere verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : het bedrijf behoort tot vergunningsvrije Horeca
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende gratis parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Omzetpotentie : het bedrijf draait een meer dan goeie omzet, maar door uitbreiding van met name de catering activiteiten kan de omzet zeker nog verder stijgen
Omzetgegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : www.daries-afhaal-surinaamse-gerechten.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Huurprijs : € 1.900,00 per maand exclusief BTW
Vraagprijs : voor de inventaris, goodwill, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 79.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Samuel Esmeijerplein 7, 3067 HP Rotterdam - Alexander

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.