Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Te koop: luxe cafetaria ’t Hoekske – Sint-Maartensdijk

€ 47.500,00
Type advertentie: | Status:
Markt 6,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

2205

Met een hart voor de zaak heeft de huidige exploitant het cafetaria vanaf ‘de bodem’ opgebouwd en ingericht. Deze toewijding ziet men niet alleen in de uitstraling en details maar dit vindt men ook terug in de gerechten. De klant die éénmaal bij ’t Hoekske geweest is, komt gegarandeerd weer terug voor de smaakbeleving en het gezellige praatje.

De plaats Sint-Maartensdijk wordt in de volksmond wel ‘Oranje smalstad’ genoemd door de unieke banden die het heeft met de Koninklijke familie. Deze bijzondere geschiedenis en de prachtige natuur maakt het wonen en werken in Sint-Maartensdijk zeker de moeite waard.

’t Hoekske is gesitueerd aan een plein met bijzondere historische panden. Er is voldoende traffic en er worden bij regelmaat evenementen gehouden. De gezellige weekmarkt vindt men hier ook.

Binnen in de zaak vindt men op 69 m² een aantal tafels met zo’n 25 stoelen, een gezellige loungebank, een functionele counter met de benodigde koelingen, kassasysteem en de bakwand. Via een deur naar achteren komt men in de keuken waar de benodigde apparatuur staat om dit concept te voeren. Ook vindt men daar een extra grote koeling. Door de gang komt men langs de toiletruimte in een zaal van ongeveer 94 m² met bar, waar men een feestje kan bouwen maar ook een vergadering kan uitzitten. Met een hapje en een drankje aansluitend natuurlijk.

Genoeg mogelijkheden om hier een leuke bedrijfsvoering turn-key over te nemen, waarbij de eigenaar al een behoorlijke goodwill heeft opgebouwd.

Aan de voorzijde heeft men een gevelterras en op het plein een zonnig over terras. Dit bedraagt momenteel 28 m² en zal (samen met de horecavergunning) op eigen naam moeten worden aangevraagd.

In overleg met de exploitant is het mogelijk om de bovengelegen huurwoning over te nemen (apart huurcontract). Dit onder voorbehoud goedkeuring pandeigenaar.

Impressie:
https://www.facebook.com/thoekskesintmaartensdijk

Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, neemt u dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Therese du Bois op 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Markt 6
Postcode: 4695 CE
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 23831
Prijs: € 47.500,00
Object ID: H20190126
Openingstijden: bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn (plaatselijke APV)
Parkeermogelijkheden: voldoende gratis parkeerplaatsen in de buurt
Personeel: geen overname
Brouwerij: geen verplichte overname
Verplichtingen: geen
Vergunningen: moeten op eigen naam worden aangevraagd
Omzet: na persoonlijk gesprek beschikbaar
Financiële gegevens: na persoonlijk gesprek beschikbaar
Inventarislijst: na persoonlijk gesprek beschikbaar
Oppervlakte: horecaruimte 69 m², feestzaal 94 m²
Huurprijs: pand: € 850,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs: overname inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill: € 47.500,00

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties