Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Te Koop Casco of casco Plus Horecalocatie – voor het realiseren van een hotel inclusief restaurant en groot terras! – Tholen

€ 595.000,00 k.k.
Type advertentie: | Status:
Kaaij 2,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

809

Dit pand is gevestigd in het bedrijvige centrum van Tholen direct aan de haven.

Inmiddels heeft Tholen ca. 28.000,00 inwoners en een zeer sterk groeiend industrieterrein. Door de snelle uitbreiding van het industrieterrein is er veel vraag van zakenmensen naar hotelkamers met name op de doordeweekse dagen.

Daarnaast is Tholen een zeer bekende toeristische plaats waar in de zomer vele toeristen naar toe komen voor de gemoedelijke sfeer, de haven en vele bezienswaardigheden. Tholen is zeer in trek is bij fietsers en duikers.

Het bedrijf gedeelte op de begane grond zal ca. 225 m² in oppervlakte zijn en op de eerste en tweede verdieping zullen ca. 10 hotelkamers gerealiseerd kunnen worden, dit alles op basis van casco pus oplevering inclusief een ingenieursplan.

Aan de voorzijde kan een groot terras gerealiseerd worden, dit op voorwaarde van APV-gemeente.

Inzake de casco opleving zal een bestek plan door verkoper aangeleverd worden in bijlage.

Er zal casco plus opgeleverd gaan worden. Als casco plus kan worden gezien: Lift, een volledige technische ruimte waarin capaciteit elektra volledig voorziet aan capaciteit horeca en hotelfunctie, opslag en afvalruimte voorziening, afzuiging aansluiting en pijp.

De eigenaars wensen het pand te koop en te huur aan te bieden. Voor een investeerder kan het pand zeer aantrekkelijk zijn vanwege het te behalen rendement. Voor een huurder cq exploitant kan het zeer interessant zijn omdat diegene het pand geheel naar eigen wens kan inrichten vanuit de casco plus oplevering kan gaan werken naar zijn droom exploitatie!

Denkt u ‘ja, dit kan mijn investering of juiste droombedrijf’ worden bel dan, geheel vrijblijvend, naar onze horecamakelaar mevrouw (Conny Knook) bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.

Impressie:
https://www.hoteltholen.nl/

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Kaaij 2
Stad:
Postcode: 4691 EE
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 23149
Prijs: € 595.000,00 k.k.
Object ID: H20180115a
Openingstijden: het bedrijf kan en mag 7 dagen open volgens plaatselijke A.P.V. (maandag t/m donderdag en zondag t/m 01:00 uur - vrijdag en zaterdag t/m 02:00 uur)
Parkeermogelijkheden: er bevinden zich in de nabije omgeving voldoende gratis parkeerplaatsen
Vergunningen: horecavergunning volgens APV-gemeente Rotterdam vergunning categorie 2
Kadastraal gegevens: 39
Vraagprijs: Koopprijs pand in casco oplevering: € 599.000,00 k.k. | Koopprijs pand in casco plus staat: nader overeen te komen

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties