Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Te huur: historisch herenhuis met horecafunctie – Markt 18 – Roosendaal

€ 3.500
Type advertentie: | Status:
Markt 18,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1384

Sinds 1912 staat dit hoge en voorname herenhuis met Jugendstil-elementen en Art Nouveau decoraties aan de Markt 18 in Roosendaal.
Uiteraard ‘the place to be’ in het centrum waar het altijd gezellig druk is en regelmatig diverse evenementen worden georganiseerd. Aan traffic dus geen gebrek in deze plaats met ruim 77.000 inwoners.

Recent is dit pand aan de binnenkant opnieuw gestuukt en zijn alle losse elementen verwijderd. Door de lichte, ruime opstelling leent deze locatie zich uitstekend voor een mooi caféconcept.

De begane grond van het café bestaat uit ongeveer 90m2 horecaruimte en er is een toiletgroep aanwezig. Tevens is er ruimte voor een keuken en een magazijn. Als u de trap naar beneden neemt, komt u in de koele kelder terecht. Ideaal om uw drankvoorraad op te slaan.

Via de trap naar boven gaat men naar de 1e verdieping die uit diverse ruimtes bestaat. Ook daar vindt men nog enige authentieke elementen terug. Op de 2e etage is er een royale kamer aan de voorzijde aanwezig, een aparte kamer met een klein keukenblok en een doucheruimte. De kamers op zolder zijn voorzien van houtafwerking.

Aan de voorzijde van het pand kunt u een terras exploiteren, dat zich aan de zonnige kant van de Markt bevindt. Er zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen in de buurt.

Genoeg mogelijkheden dus in het bruisende centrum van Roosendaal. Doordat de ruimte casco wordt opgeleverd, kunt u direct met uw eigen concept aan de slag.

Mocht uw interesse gewekt zijn na het lezen van deze advertentie en denken, ja dit is mijn droom bedrijf. Bel dan gerust met onze horecamakelaar Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Markt 18
Postcode: 4701 PE
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 23474
Prijs: € 3.500
Object ID: H20190106
Openingstijden: mag 7 dagen per week volgens plaatselijke APV
Parkeermogelijkheden: voldoende betaalde plaatsen in de buurt
Brouwerij: huurcontract en drankafname via AB-InBev
Vergunningen: op eigen naam aan te vragen
Oppervlakte: 90 m² horecaruimte op begane grond + 1e en 2e etage + zolder
Huurprijs: pand: € 3.500,00 per maand, exclusief BTW
Waarborg: 3x maand huur

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties