Tapperij
“De Waagh”
Sliedrecht

€ 39.500 · Café / Club · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Een totaal nieuwe look!
 
Tapperij De Waagh heeft een complete metamorfose ondergaan. Van oud bruin café naar een lichte ruimte waar toch de warme uitstraling behouden is.
 
Aangepast aan de moderne eisen van deze tijd zodat u met een mooi nieuw concept van start kunt gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van een wijnbar met een proeflokaal als gezellige ontmoetingsplaats, waar mensen hun wijnkennis kunnen vergroten en vergelijken.
 
Het geheel heeft een totale oppervlakte van ca. 79m² en is voorzien van een eigen dames- en herentoilet. Ook is er een compleet nieuwe rokersruimte gebouwd waar de verlichting en de afzuiging via een sensor bij binnenkomst automatisch aangaan. Via een trap naar beneden bevindt zich een ruime opslagruimte van ca. 45m². Verder voldoet de ruimte aan alle gestelde eisen. Daarnaast is zowel aan de voor- als de zijkant van het pand voldoende ruimte om een terras te plaatsen.
 
Boven het bedrijf bevindt zich de woning. Deze heeft een totale oppervlakte van ca. 70m² verdeeld in een woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer en keuken. Aan de achterzijde bevindt zich een dakterras.
 
Dit is een unieke kans voor bijvoorbeeld een leuk jong stel, die dit horecabedrijf inclusief woning succesvol kunnen gaan exploiteren!
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Thérèse du Bois 06 -235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan 7 dagen per week geopend zijn.
Zo t/m do sluiting om 01:00 uur en vrij t/m zat om 02:00 uur
Personeel : er rusten geen personeelsverplichtingen op het bedrijf
Verplichtingen : gokautomaten (Gambling star), het bedrijf is brouwerij vrij
Vergunningen : er rust een volledige horeca/drankvergunning op het pand. De nieuwe exploitant zal een nieuwe vergunning op naam dienen aan te vragen
Parkeermogelijkheden : voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving van het pand
Huurprijs : café: € 1.950,00 per maand
Huurprijs : woning: € 750,00 per maand
Vraagprijs : overname nieuwe exploitatie: € 39.500,- k.k.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Therese du Bois 06 – 235 718 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Stationsweg 7, Sliedrecht, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.