Tapasbar “LKKRR” Rotterdam

€ 49.500 · Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Gevestigd aan de zeer drukke bedrijvige Oudedijk te Rotterdam Kralingen bevindt zich op nummer 151b deze compleet ingerichte tapasbar “LKKRR”.
 
Het horecabedrijf staat bekend om zijn Pinchos en Pizza’s.
 
Op de begane grond is op ca. 80 m² het restaurant gesitueerd met een grote bar, pizzaoven, 44 zitplaatsen en nog eens 8 zitplaatsen aan de bar.
 
In de kelder bevindt zich nogmaals ca. 60 m² waar de keuken, opslag en toiletten zijn geplaatst. Alles inventaris is volledig aanwezig en voldoet aan de gestelde eisen.
 
Bent u op zoek in een hippe wijk naar een leuk tapasrestaurant of zou u op deze mooie locatie een andere formule willen gaan draaien, neem dan vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek.
 

KENMERKEN

Parkeerplaatsen : aan de achterzijde van het bedrijf is een grote Albert Heijn supermarkt gevestigd daar is het vrij parkeren met een blauwe schijf voor 2 uur, daarnaast is het in de gehele omgeving betaald parkeren
Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er zijn geen personeel verplichtingen aanwezig
Vergunningen : opnieuw aan te vragen bij gemeente Rotterdam
Verplichtingen : geen
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Impressie : www.lkkrr.nl
Huurprijs : € 1.625,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris en exploitatierechten:
€ 49.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnr.: 06 – 243 973 23.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Oudedijk 151B, Rotterdam, Nederland

  Makelaar

  Marcel Verbaas

  Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

  "Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

  Contact
  Uw bericht is succesvol verzonden.

  Vergelijkbare objecten (8)