“UNIEKE KANS” Supermooie zaak
op perfecte, hippe horeca locatie Waldberg – Rotterdam

· Eetcafé / Restaurant · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Op een van de meest hippe locatie’s gevestigd tussen de “wereld beroemde kapper SCHOREM, Jordy’s Bakery en het Vlaamsch Broodhuys in” aan de Nieuwe Binnenweg te Rotterdam is gevestigd dit leuke, geweldig mooie verbouwde horecalocatie.
 
Waldberg staat voor biologisch helal en puur, gezond en lekker!
 
Als je binnenkomt straalt het bedrijf klasse uit, op de begane grond van ca. 45 m² zijn enkele staan tafels en aan het raam enkele speelse zitplaatsen. Een super mooie counter en keukeninventaris, alles voldoet aan de streng gestelde eisen. Het entresol gedeelte is ca. 20 m² is ingericht met enkele tafels en stoelen waar men van al het lekkers kan genieten en waar je een uitkijk heb over het gehele bedrijf. Er is een souterrain gedeelte waar zich de toiletten en voorbereiding / opslagruimte bevindt.
 
De eigenaar heeft alles net compleet verbouwd, al de inventaris is van zeer hoogwaardige kwaliteit en gloednieuw maar de eigenaar is toe aan een nieuwe uitdagingen dat is de reden van verkoop.
 
Heeft u interesse om deze geweldige locatie te bezichtigen, neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

,

Openingstijden : het bedrijf kan 7 dagen per week open
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : alle horecavergunningen voor de huidige exploitatie zijn aanwezig maar dienen op de persoon opnieuw te worden aangevraagd
Parkeermogelijkheden : ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen in de nabije omgeving aanwezig.
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09 , email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Nieuwe Binnenweg 105, Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (20)