Super leuk restaurant onder de rook van Rotterdam

· Restaurant · Koop
Te Koop: T.E.A.B.!

OMSCHRIJVING

Op verzoek van de eigenaar wordt deze advertentie discreet geplaatst.
Het is al meer dan 10 jaar een zeer bekend restaurant, echt een begrip binnen en ver buiten de regio. Het ligt in een midden grote stad net onder de rook van Rotterdam, heeft ca. 30.000 inwoners en een regio functie met meer dan ca. 100.000 inwoners.
 
Het bedrijf is gevestigd aan een druk bedrijvig plein waar horeca en detailhandel goed samen gaan! Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe en nabije omgeving.
 
Het is een mooi restaurant. Het geheel is tijdloos en super gezellig ingericht en voldoet qua inventaris volledig aan de gestelde eisen.
 
Er zijn ca. 70 zitplaatsen binnen en ca. 45 op het terras. Bedrijf is turn-key, kan dus zo voortgezet worden zonder aanpassingen.
 
Bent u op zoek naar een mooi goedlopend horecabedrijf, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar mevrouw (Conny Knook) bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Vergunningen : volledige horecavergunning volgens APV
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Personeel : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Financiële informatie : dit bedrijf draait een goeie omzet, details daarin zijn tijdens een persoonlijk gesprek bespreekbaar
Parkeermogelijkheden : er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de directe nabije omgeving
Huurprijs pand : € 3.166,66 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: T.E.A.B.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.