Split Level Casco Horecaruimte
Antoine Platekade / Monchyplein
Rotterdam

· Casco · Huur
Te Huur: VERHUURD o.v.v.

OMSCHRIJVING

Wij hebben te huur aangeboden gekregen een geheel nieuw te bouwen casco of casco plus split level ruimte van ca 385 m2 in het up coming deel van Rotterdam aan de Kop van Zuid. Hoekpand met zeer grote ramen van ca 6 meter hoog. Als grote toegevoegde waarde zullen er diverse terrassen (o.a. aan de kade) geplaatst kunnen worden met als “ice on the cake” mogelijk een terras ponton aan de voorzijde van de Rijnhaven.
De eigenaar verwacht rond het einde van 2017 het pand op te kunnen leveren.
Het pand kan casco of casco plus opgeleverd worden, dit zal in overleg met de eigenaar besproken worden in een detail gesprek.
De vergunning zal een categorie C horecavergunning zijn.
Wat op deze locatie perfect zou passen is een echt specialiteiten restaurant, met een dag en avond exploitatie. In de nabije omgeving zijn veel horecabedrijven die elkaar zo gezegd echt versterken in het gebied!
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Vergunningen : de pand eigenaar heeft een aanvraag lopen voor het pand, de exploitant zal zelf op naam een vergunning voor de exploitatie aan dienen te vragen, de vergunning zal volgens APV dan verstrekt worden
Parkeermogelijkheden : ruim voldoende parkeerplaatsen en een parkeergarage in de direct nabije omgeving aanwezig waarvan 1 garage direct onder de horecagelegenheid!
Foto Impressie : wij zullen op verzoek een foto-impressie van het pand en de terrassen naar u opsturen

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Antoine Platekade, Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (11)