specialiteiten restaurant “Vivu” – Rotterdam

€ 74.500 · Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Gevestigd in DE horecastraat van Rotterdam restaurant Vivu. Het is een authentiek Vietnamees restaurant, het geheel heeft nu ca. 45 zitplaatsen en ca. 25 zitplaatsen op het terras aan de voorzijde van het pand.
 
Het restaurant is mooi Aziatisch ingericht maar met een kleine ingreep om te toveren in elke gewenste formule. Alles voldoet aan de gestelde eisen en is compleet ingericht.
 
Aan de achterzijde in de tuin is een gemeenschappelijke opslagruimte. Dit is een unieke kans om mee te liften op het succes van Rotterdam en voornamelijk in de HOTTE Witte de Withstraat!
 
Denkt u ja, dit is mijn droom bedrijf dan kunt u mij (Conny Knook) bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.

KENMERKEN

Parkeren : voldoende betaalde parkeergarages en plaatsen in de omgeving aanwezig
Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn vanaf 07:00 uur t/m 01:00 uur door de week en t/m 02:00 uur op vrijdag en zaterdag
Personeel : er hoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen, alleen bruikleen brouwerij zaken van Radder
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige horecavergunning cat 2 en voldoet aan de gestelde eisen
Omzetpotentie : met een verruiming van de openingstijden van de huidige exploitant kan er zeker een meerdere omzet gerealiseerd worden
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Impressie : www.restaurantvivu.nl
Huurprijs : € 4.000,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: € 74.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Witte de Withstraat 94A, 3012 BT Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (18)