Spaans Tapas Restaurant La Taparita Delft - Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Spaans Tapas Restaurant “La Taparita” Delft

· Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Dit Spaanse Tapas Restaurant is gevestigd in hartje Delft en bevindt zich op een mooie hoeklocatie aan een drukke doorgaande weg.
 
Het centraal station bevindt zich op 5 minuten afstand. U kunt parkeren met een vergunning voor de deur of in de nabij gelegen parkeergarage.
 
Het is een gezellig familie restaurant van ca. 120 m² met een ruim terras voor de deur. Het geheel beschikt over zo`n 70 zitplaatsen (21 tafels), er is een leuke bar midden in de zaak deze is voorzien van o.a. een aantal koelkasten een tapinstallatie en tevens een koffiemachine. Achterin bevindt zich een ruime keuken met een volledig ingerichte keuken welke voorzien is van alle nodige keukenapparatuur, afzuig en een vetput, er zijn 2 toiletten aanwezig, ookis er een ruimte die dient als opslag en opstelplaats voor de koelcel en een tweetal vriezers.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Marcel Verbaas06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

 

KENMERKEN

Openingstijden : woensdag t/m zondag van 17.00 uur tot 00.00 uur
Personeel : er behoeft geen personeel over te nemen
Verplichtingen : er zijn verder geen contractuele verplichtingen aanwezig
Vergunningen : de huidige vergunning voldoet aan de eisen en loopt van 06:00 tot 01:00 uur en op vr – za tot 02:00 uur
Parkeermogelijkheden : voor de deur voor vergunninghouders of in de nabij gelegen parkeergarage
Website : www.lataparitadelft.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Oude Delft 1, Delft, Nederland

  Makelaar

  Marcel Verbaas

  Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

  "Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

  Contact
  Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

  Uw bericht is succesvol verzonden.