“UNIEKE KANS!”
Snackbar/Ijssalon “Bora Bora”
Eterij & Tapperij “Jimmy’s”
Willemstad

€ 149.500 · Cafetaria / Lunchroom / Dagzaak · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Willemstad, tja, wat kan ik er nog van zeggen, super vestingstad aan het Haringvliet. Op dit moment één van de drukste vestingstadjes van de grote regio.
 
Er is een zeer levendige horeca waarvan Bora Bora en Jimmy`s zich op een van het meest gewilde plekjes bevindt!!.
 
De horecabedrijven hebben twee samengevoegde multifunctionele formules en zijn op dit moment onlosmakelijk met elkaar verbonden in 2 panden die zich belendend aan elkaar bevinden.
 
Op Voorstraat nummer 2 is gevestigd Eterij en Tapperij Jimmy`s, het geheel is compleet ingericht met een net en volledig inventaris, een grote bar en ca. 50 zitplaatsen. Hier kunt u lekker een hapje en drankje doen, samen naar sport wedstrijden kijken of een gezellig feestje geven.
Aan de achterzijde bevindt zich de voorbereidingskeuken en opslagruimte met een doorgang, deze wordt dus nu gedeeld met het andere bedrijf snackbar/ ijssalon Bora Bora welke gevestigd is op nummer 2a.
 
Hierin bevindt zich dus de keuken voor de beide bedrijven, daarnaast staat er in het afhaalgedeelte de Rolls Royce van de bakwanden en is er een drukke afhaal en bezorggedeelte, ook kunnen er enige tafels worden geplaatst, waar gasten hun gekochte hapje en drankje kunnen nuttigen. Naast de gebruikelijk snacks is er ook een zeer uitgebreide kaart met allerlei gerechten (van pizza, shoarma en complete schotels) welke afgehaald en of bezorgt kan worden. Daarnaast is er een grote ijsvitrine waarin super schepijs wordt verkocht van geprezen ijsmaker van de Ijssalon in Rotterdam!
 
Als er vol capaciteit wordt gedraaid kunnen er ca. maximaal 185 gasten aanwezig zijn in beide bedrijven en op de vol zonnige terrassen, welke zich direct voor Bora Bora en op het zeer brede overterras bevinden, welke gevestigd is direct aan het middenpad op de Voorstraat.
 
Op de 1ste en 2de verdieping van nummer 2, waarin gevestigd Jimmy`s, bevindt zich een ruime gemeubileerde en gestoffeerde woning, voorzien van woonkamer, volledig ingerichte keuken, 2 douche gelegenheden, dubbele toiletten, 2 slaapkamers, opslagruimte en een dakterras.
Op de 1ste verdieping van nummer 2a waarin gevestigd snackbar/ ijssalon Bora Bora bevindt zich nog een opslag en kantoorruimte.
 
Heeft u interesse om deze horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er is een kok in vaste dienst hij dient over te worden genomen (tot en met april 2017)
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op bedrijf
Vergunningen : alle horecavergunningen voor de huidige exploitatie`s zijn volledig aanwezig, de nieuwe exploitant dient alleen een nieuwe vergunning op naam aan te vragen
Parkeermogelijkheden : ruim voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs Voorstraat 2 Jimmy’s : per maand: € 2.150,00 (met daarna staffel huurverhoging), er wordt geen btw geopteerd door verhuurder
Huurprijs Voorstraat 2 bovenwoning : per maand: € 800,00
Huurprijs Voorstraat 2a Bora Bora : per maand: € 1.500,00 exclusief BTW
Vraagprijs Jimmy’s & Bora Bora : inventaris, goodwill, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 149.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Voorstraat 2, Willemstad

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.