Ristorante Carpe Diem – Rotterdam

€ 60.000 · Restaurant · Koop
Te Koop:

OMSCHRIJVING

Dit is een van de top Italiaanse restaurants van Rotterdam. Maar vanwege gezinsuitbreiding en een reeds gestarte nieuwe locatie met een andere formule wenst de eigenaar haar bedrijf nu te verkopen.
het geheel is netjes en compleet ingericht.
 
Er kunnen ca. 60 gasten binnen genieten van de cuisine Italiaanse keuken. aan de voorzijde en op de parkeer vlonder bevindt zich een terras met ca. 20 zitplaatsen.
 
De locatie is direct aan een drukke weg met veel doorgaand verkeer van en naar het centrum, op ca. 50 m bevindt zich de bedrijvige Nieuwe Binnenweg die op dit moment een hot spot is in Rotterdam.
 
Bent u op zoek naar een leuk horecapand op een centrum locatie, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar Conny Knook bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Parkeerplaatsen : er zijn betaalde parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Vergunningen : volledige horecavergunning volgens APV gemeente Rotterdam
Verplichtingen : er rusten geen brouwerij en of speelautomaten verplichtingen op het bedrijf alleen enige bruikleenzaken, zie inventarislijst
Personeel : niet van toepassing
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Impressie : www.carpediemristorante.nl Facebook pagina
Huurprijs pand : € 2.700,00 per maand
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 60.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

's-Gravendijkwal 105C, 3021 EH Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (13)