Restaurant / Zaal La Famiglia - Steenbergen - Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Restaurant / Zaal “La Famiglia” Steenbergen

· Restaurant · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Een sfeervolle ambiance waar u op verschillende manieren en in diverse ruimtes van een hapje en een drankje kunt genieten.
De mediterrane invloed kenmerkt zich door de stenen boogjes, de details in de aankleding en in het meubilair. Vanuit de hal bevindt zich aan de linkerkant het restaurant voor private diners met open haard voor ongeveer 50 couverts en aan de rechterkant het open restaurant, waar zich ook de bar bevindt, voor nog eens 60 couverts. Links van de bar, het hart van het restaurant, is er plaats voor 20 couverts. Er is een dames- en herentoilet aanwezig en aan een speelhoekje voor de kleintjes is ook gedacht.
 
Achter het open restaurant vindt u de feestzaal van ruim 100 m² inclusief een podium, geschikt voor bruiloften, feesten, partijen maar ook voor zakelijke vergaderingen met aansluitend een gezellige borrel. U vindt er een kleine bar, boxen, lichtinstallatie (waaronder een sterrenhemel) en een toiletgroep. De feestzaal is uit te breiden door het openen van de inklapbare geluidswand, waardoor het gehele restaurant bij de feestzaal te betrekken is. De feestzaal is via een eigen entree bereikbaar. Aan de achterkant is nog een privétuin te realiseren.
 
De ruime keuken van het restaurant is voorzien van alle benodigde apparatuur en bevindt zich in goede staat. De koel- en vriescel staan in een aparte ruimte en daarnaast is er ook nog een opslagruimte voor uw voorraad aanwezig. Een extra berging en kantoorruimte maken het compleet.
 
Aan de voorkant van het restaurant is een serre gebouwd (ruim 40 couverts), die zowel in de zomer als de winter gebruikt kan worden. Er staat een barbecue met afzuigkap. Bij mooi weer kan het dak van de serre geopend worden.
Aan de volledige voorzijde van het restaurant bevindt zich een gezellig buitenterras waar de hele dag de zon schijnt en ruimte is voor zo’n 50 tot 75 couverts.
 
Op de 1e etage bevindt zich over de hele breedte een onzelfstandige woonruimte, opgedeeld in een aantal kamers welke tegelijk met de koop van de bedrijfsexploitatie wordt aangeboden (woonkamer, 4 slaapkamers, 2 en-suite badkamers).
 
Het terrein aan de linkerkant van het gebouw wordt als parkeerplaats gebruikt maar uiteraard kan men daar ook nog een groot terras plaatsen. Mogelijkheden te over om uit te breiden op dit prachtige complex, waarvan de totale oppervlakte inclusief tuin en grond rondom zo’n 900 m² bedraagt. Nog een pluspunt is dat het complex aan een fietsroute ligt.
 
Heeft u interesse om dit prachtige multifunctionele bedrijf te bezichtigen, neem dan contact op met onze horecamakelaar mevrouw Therese du Bois 06 – 235 718 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag en kan 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er hoeft geen personeel over te worden genomen
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen aanwezig
Vergunningen : op aanvraag beschikbaar
Omzetgegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Parkeermogelijkheden : voldoende gratis parkeergelegenheid bij het complex

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Therese du Bois 06 – 235 718 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Nassaulaan 33, 4651 AA Steenbergen, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Al een aantal jaren ben ik werkzaam in de horeca en via Knook & Verbaas maak ik deel uit van een ervaren team, met..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.