Restaurant “The Jester” Schiedam

· Restaurant · Koop
Te Koop: T.E.A.B.!

OMSCHRIJVING

Hierbij bieden wij u aan restaurant The Jester gevestigd aan de Vlaardingenstraat 17b te Schiedam.
 
Bij binnenkomst in The Jester krijgt u meteen een warm gevoel van de gezellige knusse uitstraling.
 
Het restaurant is verdeeld over twee gedeeltes en heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 100 m² het restaurant telt ca. 38 zitplaatsen en nog eens 13 zitplaatsen aan de bar.
 
De keuken is klein maar compleet en volledig ingericht en voldoet aan alle eisen. In de kelder is een ruimte van ca. 80 m² voor opslag met een grote inloop koel en vriescel.
 
Is uw interesse gewekt neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar de heer Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen geopend zijn
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen aanwezig
Verplichtingen : er is een gokautomaten en brouwerijverplichting aanwezig
Vergunningen : alle vergunningen zijn aanwezig maar dienen opnieuw aangevraagd en op naam gezet te worden
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich in de nabije omgeving voldoende betaalde parkeerplaatsen
Impressie : www.thejester.nl
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 1.750,00 per maand, er wordt geen BTW geopteerd door verhuurder
Vraagprijs : inventaris, goodwill, exploitatierechten en huurdersbelang:
T.E.A.B. k.k.

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23, email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Vlaardingerstraat 17B, 3111 BP Schiedam, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

Contact




Uw bericht is succesvol verzonden.