Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Restaurant “The Grill-Room” te Schiedam

€ 48.500
Type advertentie: | Status:

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

743

In het centrum van Schiedam, aan de pittoreske Dam nr. 26 een straat met diverse kleine winkels/bedrijven waaronder ook horeca hebben wij 140 m² restaurant ter overname aangeboden gekregen. Het bedrijf is thans gesloten en kan per direct aanvaard worden.

Wanneer je binnenkomt via de hal, kom je direct in het restaurantgedeelte voorzien van parketvloer. In de ruimte diverse luxe tafels, en luxe lederen stoelen voor zo’n 40 couverts.

Rechts zie je de (half) open keuken compleet met diverse apparaten zoals frituur, fornuis, twee grillplaten, magnetron en oven. Achterin de keuken is de spoelkeuken met een spoelwerkbank met vaatwasser. Verder zijn er in de keuken diverse rvs kasten/werkbanken, koelwerkbank en rvs-opbergruimten.

Wanneer je door het restaurantgedeelte naar achteren loopt bevindt zich rechts een apart gedeelte waar de bar is gesitueerd, voor aperitief en/of digestief. Links daarvan bevindt zich nog een kast voor opbergruimte, de cv-installatie en aansluiting voor wasmachine/droger.

Aan de achterkant van het restaurant (buiten) bevindt zich de technische installaties voor afzuiging, vetput alsmede de ruimte voor het afval, dit alles volledig afgesloten.

Het bedrijf beschikt over een klein terras voor 3 tafels en 12 stoelen, maar wanneer je de glazendeuren van de pui volledig openvouwt is het terras zomaar het dubbele.

Het pand ook geschikt worden gemaakt voor bewoning (verdeeld over twee appartementen) bijvoorbeeld te gebruiken voor B&B of expats. Het onroerend goed kan hiervoor ook worden aangekocht.

Denkt u Já dit is de kans voor mijn droombedrijf, bel dan geheel vrijblijvend, naar onze horecamakelaar de heer Edwin Lansbergen op telefoonnummer 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Stad:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22726
Prijs: € 48.500
Object ID: H20190052
Openingstijden: het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Parkeermogelijkheden: er zijn ruim voldoende betaalde parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Personeel: er behoeven geen personeelsleden over te worden genomen
Verplichtingen: er rusten geen verplichtingen aan derden op het bedrijf
Vergunningen: horecavergunning volgens APV-gemeente Schiedam, deze dienen opnieuw op naam gezet te worden
Financiële gegevens: op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst: de aanwezige inventaris is omschreven in een inventarislijst
Huurprijs: € 2.350,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, goodwill, handelsnaam en huurderbelang: € 48.500,00 (k.k.)

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties