Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VERKOCHT!! – Restaurant te Vlaardingen

VERKOCHT!!
Type advertentie: | Status:

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1147

In het centrum van Vlaardingen gelegen aan een doorgaande weg boven het winkelgebied het Liesveld bevindt zich een ruim restaurant. Zeer goed zichtbaar en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer maar ook voldoende parkeergelegenheden in de gehele omtrek.

Het bedrijf heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 650 m² dat onderverdeelt is in het restaurant, keuken en berging. Het restaurant telt maar liefst 250 zitplaatsen, heeft een hoge omzet en alom bekend in de wijde omtrek.

De sfeer in dit restaurant is goed en de inventaris ziet er netjes en verzorgd uit. Het goedlopende restaurant is sinds 15 jaar bij de huidige eigenaars in bezit en hebben het met veel passie en plezier gedaan. Dit restaurant kan ook heel goed dienst doen als partycentrum, buffet restaurant of een restaurant met een wereld keuken enz.

De reden van verkoop is de leeftijd van de ondernemers en door familieomstandigheden waardoor huidige uitbaters geen mogelijkheid meer zien om verder te gaan.

Bent u op zoek naar een ruim bemeten restaurant op een A1 locatie dan is dit precies wat u zoekt. Wenst u een afspraak in te plannen, neem dan vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar de heer Edwin Lansbergen op telefoonnummer 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22529
Object ID: H20180093

Vergelijkbare Advertenties

VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT – Horecalocatie met volledige...

VERKOCHT
Dit restaurant, met een oppervlakte van totaal ca. 150 m², bevindt zich in het drukke winkel- wandelgebied van het [lees meer]
Dit restaurant, met een oppervlakte van totaal ca. 150 m², bevindt zich in het drukke winkel- wandelgebied van het [lees meer]

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties