Restaurant “Sumac” Dordrecht, Spuiboulevard 97a|b
Productiekeuken in Rotterdam

€ 94.500 in prijs verlaagd · Overige · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Een parel op Mediterraans gebied! Deze combinatie van productiekeuken met restaurant zorgt voor een ware succesformule.
Vers aangevoerd en voorbereid in de productiekeuken staat het gerecht dezelfde dag in het restaurant op het menu.
De gerechten worden met liefde en met een knipoog naar moeders keuken samengesteld en dat is de kracht van deze bedrijfsvoering.
 
Het restaurant in Dordrecht heeft een authentieke, industriële uitstraling. Van twee units is één unit gemaakt, totaal ongeveer 56 m².
De kwaliteit van de inrichting komt tot zijn recht in de geïmporteerde wand- en vloertegels, het meubilair en de keuken. Verder is er grote zorg besteed aan de totale aankleding van het restaurant. Alles is nog geen jaar oud. De exploitatie is vergunningsvrij, er wordt geen alcohol geschonken. Men heeft een gevelterras en een over terras, waar de zon de hele dag schijnt. Binnen is er ruimte voor 24 zitplaatsen en op de terrassen totaal 60 zitplaatsen. Bij de Gemeente is een overkapping aangevraagd en goedgekeurd, waardoor men ook in de winter met heaters een prima exploitatie kan voeren.
 
Dordrecht staat bekend om zijn bezorg- en afhaalcultuur en daar profiteert dit restaurant enorm van. De productiekeuken in Rotterdam draait hierdoor op volle toeren. Om te kunnen bezorgen in Dordrecht zijn er twee elektrische fietsen beschikbaar.
 
De productiekeuken in Rotterdam bedraagt in totaal 350 m² en is onderverdeeld in een hal, diverse kantoorruimtes, een opslagruimte (beneden en boven/vide) en de productiekeuken. Bij verkoop zullen de zo goed als nieuwe meubels en apparatuur blijven staan. Hieronder vallen o.a. een grote koel- en vriescombinatie, een gehaktmolen (dubbele maler), gasfornuis met oven, spoelkeuken, koffiemachine, tafels, stoelen, etc. Deze locatie is uitermate geschikt voor het opstarten van een cateringbedrijf.
 
De inrichting van zowel de productiekeuken als het restaurant voldoet aan alle eisen. Er is veel groei en potentie in Dordrecht doordat er nog volop (bij)gebouwd wordt.
 
Het restaurant en de productiekeuken kunnen tezamen maar ook los van elkaar gehuurd worden.
 
In een persoonlijk gesprek met de eigenaren zijn er nog een aantal aanvullende mogelijkheden bespreekbaar met betrekking tot het voeren van deze exploitaties. Waaronder een kant en klaar concept met franchiseformule en een eventuele overname van de lopende personeelscontracten. Vandaar de discretie met betrekking tot de naam van dit toprestaurant!
 
Heeft u interesse om deze goedlopende horecalocatie te bezichtigen, dan kunt u contact opnemen met uw horecamakelaar Thérèse du Bois 06 – 23 57 18 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : van 07:30 tot 22:00 uur, de hele week
Personeel : mogelijkheid tot overname contracten
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen
Vergunningen : Vergunningsvrij
Parkeermogelijkheden : er bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen in de directe omgeving
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Impressie : www.sumac.nl
Huurprijs : Dordrecht: € 2.600,00 per maand, inclusief BTW
Rotterdam: € 2.420,00 per maand, inclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten en huurdersbelang:
Dordrecht: € 94.500,00 (in prijs verlaagd)
Rotterdam: € 49.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Thérèse du Bois telefoonnummer 06 – 23 57 18 26, email naar therese@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Dordrecht, Nederland

Makelaar

Thérèse du Bois

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

‘Enthousiast, gemotiveerd en gedreven' zijn zo maar een paar termen die op mij van toepassing zijn. Sinds een paar jaar ben ik werkzaam in de horeca en nu ben ik klaar om u in het aan- en verkooptraject, onder bezielende..

ContactUw bericht is succesvol verzonden.