Restaurant “Soit” Rotterdam

· Eetcafé / Restaurant · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Dit geweldig leuke bedrijf heeft charme, de keuken is Frans met een knipoog naar het Mediterraanse.
 
De oppervlakte is ca. 120 m² met een leuke speelse indeling, begane grond en souterrain met bar en aan de achterzijde een gezellige serre.
 
Het geheel is leuk en compleet ingericht met een Frans tintje. Op de 1ste verdieping bevind zich de keuken welke van alle gemakken is voorzien met een compleet inventaris, daarnaast is er ook opslag en kantoorruimte.
 
De eigenaars hebben nog een ander bedrijf en hebben daarom moeten besluiten om met pijn in hun hart afscheid te nemen van dit bedrijf.
 
Het bedrijf is compleet TURN KEY klaar!!
 
Rotterdam is op dit moment HOT en juist de kleinere en middelgrote restaurantjes zijn in trek bij een grote klantenschaar.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week geopend zijn vanaf 07:00 t/m 01:00 uur van zondag t/m donderdag en vrijdag en zaterdag t/m 02:00 uur
Personeel : er zijn geen personeelsverplichtingen aanwezig
Verplichtingen : er zijn geen contractuele verplichtingen aanwezig
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige horecavergunning en voldoet volgens de huidige eigenaar volledig aan de door de gemeente Rotterdam gestelde eisen
Omzetpotentie : ca. € 300.000,00 per jaar de huidige omzet is op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Website : www.soit.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

's Gravendijkwal

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (20)