VERLAAGDE VRAAGPRIJS: Restaurant & Snackbar “De Joker” – Rotterdam

€ 69.500 · Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop: VERLAAGDE PRIJSVRAAG

OMSCHRIJVING

Restaurant / Snackbar De Joker bevindt zich op de alom bedrijvige Bergweg te Rotterdam.
 
De snackbar heeft een afhaalgedeelte en een hoogdrempelig gedeelte waar een ca. 20 zitplaatsen zijn, de keuken, toiletten en een opslagruimte, het geheel heeft een oppervlakte van is ca 100 m².
 
Het geheel is volledig ingericht met een echt snackbar inventaris wat daarnaast ook voldoet aan de hoge eisen bij een hoogdrempelige exploitatie waar zich speelautomaten bevinden en alcohol geschonken mag worden.
 
Er wordt veel afgehaald en bezorgt via de bekende sites in de grote omgeving, dit ook vanwege de vers en eigengemaakte specialiteit van de huidige exploitanten, alle soorten loempia’s.
 
Financiering van een deel van de vraagprijs bij verkopers is mogelijk, dit zal besproken worden in een persoonlijk gesprek.
 
Bent u op zoek naar een horecabedrijf met nog veel doorgroei mogelijkheden, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Personeel : er hoeven geen personeelsleden overgenomen te worden
Verplichtingen : er is een speelautomatenverplichting aanwezig
Vergunningen : volledige horecavergunning met alcohol en speelautomaten
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar, alles is eigendom behalve Ola diepvries en Rasppatat apparaat
Impressie : www.dejokerrotterdam.nl
Brommers : bij de inventaris horen 2 brommers
Huurprijs : € 1.450,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, goodwill, exploitatierechten, handelsnaam en huurdersbelang: € 69.500,00 exclusief BTW. Financiering van een deel van de vraagprijs bij verkopers is mogelijk, dit zal besproken worden in een persoonlijk gesprek

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Bergweg 160A, 3036 BK Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (17)