Restaurant “Sem’s Place” – Rotterdam

· VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

Dit horecabedrijf bevindt zich aan het bedrijvige Rododendronplein plein, in de wijk Hillegersberg-Schiebroek waar het vaak een gezellig samenkomen is van bewoners uit de wijk en waar daarnaast ook iedere vrijdag een grote markt staat.
 
In het bedrijf komen veel vaste gasten die hier hun plekje hebben gevonden om samen regelmatig een hapje en een drankje te doen. Het bedrijf is recent opgeknapt en heeft voor een groot deel een nieuw inventaris, de oppervlakte is totaal ca. 200 m² met daarnaast een entresol van ca. 43 m² waar op dit moment een pool biljart staat.
 
Het bedrijf heeft een grote bar, daarnaast ca. 80 zitplaatsen in het restaurant. De keuken wordt op dit moment minimaal gebruikt maar voor een volgende exploitant die met wat kleine aanpassingen hier een volwaardige keuken van kan maken.
 
Verder voldoet alles aan de gestelde eisen. Aan de voorzijde bevindt zich een groot terras gedeelte van ca. 220 m² welke verdeelt is in een gevel en div over terrassen ook op het plein.
 
Verkoper verkoopt het liefste zijn bedrijf inclusief de B.V. dit zal in een persoonlijk gesprek in detail besproken kunnen worden.
 
Bent u op zoek naar een mooi horecabedrijf met uitbreiding mogelijkheden qua exploitatie, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar Conny Knook bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Parkeerplaatsen : er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week open
Vergunningen : volledige horecavergunning cat 2 volgens APV Rotterdam
Verplichtingen : er rust een onlosmakelijke speelautomatenverplichting van Morgenstond op het bedrijf, verder is er GEEN brouwerij verplichtingen aanwezig

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Rododendronplein 10, 3053 ES Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (6)