Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

VERKOCHT – Sfeervol leuk Restaurant “Que Pasa” Oud-Beijerland

VERKOCHT
Type advertentie: | Status:
Vierwiekenplein 2,

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

1003

Na 9½ zijn de eigenaren toe aan een nieuwe periode. De één gaat genieten van haar wel verdiende rust vanwege leeftijd en de andere is toe aan een nieuwe uitdaging.

Het is al meer dan 9 jaar een druk en populair restaurant, echt een begrip binnen en buiten de Hoeksche Waard. Het ligt midden in het centrum. Oud-Beijerland heeft ca. 25.000 inwoners en een regio functie met meer dan ca. 85.000 inwoners.

Het bedrijf is gevestigd in een opvallend hoekpand aan het Vierwiekenplein met veel gratis parkeergelegenheid. Aan het plein zitten diverse horeca, detailhandel en een grote supermarkt. En ligt ook op een steenworp afstand van de haven.

Het is een mooi restaurant wat zo door kan draaien of eventueel naar een andere formule is om te bouwen.
Het geheel is tijdloos en super gezellig ingericht en voldoet qua inventaris volledig aan de gestelde eisen. Een bijzondere locatie die met veel inzet nog verder kan uitgroeien. Zeker bij de lunch liggen nog genoeg mogelijkheden.

Er zijn ca. 68 zitplaatsen binnen en ca. 42 op het terras. Bedrijf is turn-key, kan dus zo voortgezet worden zonder aanpassingen.

Bent u op zoek naar een mooi goedlopend horecabedrijf, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar mevrouw (Conny Knook) bellen 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek op locatie of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Adres: Vierwiekenplein 2
Postcode: 3262 AN
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 21825
Object ID: H20180068

Neem contact met mij op

Vergelijkbare Advertenties

VERKOCHT / VERHUURD

VERKOCHT – Lunchroom “Delifrance...

VERKOCHT
In het gezellige Oud-Beijerland bieden wij u lunchroom Delifrance aan met een bruto vloeroppervlakte van ca. 110 m² [lees meer]
In het gezellige Oud-Beijerland bieden wij u lunchroom Delifrance aan met een bruto vloeroppervlakte van ca. 110 m² [lees meer]
  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties