Restaurant
“Ottoman Sarnic”
Rotterdam

€ 129.500 · Eetcafé/Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Als je dit restaurant binnen komt ga je terug in de tijd, de beleving is geweldig alles klopt, het eten, de sfeer, de ambiance, alles!!
 
Er bevinden zich ca. 250 zitplaatsen maar zeker door aanpassing bijvoorbeeld met feesten en of partijen verder uit te breiden, de inventaris is compleet en voldoet aan alle gestelde eisen.
 
Op dit moment worden er veel feesten, partijen en bruiloften gehouden met artiesten en DJ`s! Aan de voorzijde is een geweldig mooi terras voor ca 50 personen met uitzicht op een binnenhaven, super!!
 
Als u een ondernemer bent met grote plannen om een restaurant te starten met mogelijkheid tot het houden van feesten en partijen dan is hier uw kans!!
 
Denkt u ja, dit lijkt op mijn kans om een restaurant te starten om mijn grote plannen te verwezenlijken, bel dan voor een geheel vrijblijvend gesprek met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : er rusten enkele personele verplichtingen op het bedrijf, deze zijn in een persoonlijk gesprek bespreekbaar
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : horecavergunning volgens A.P.V. Rotterdam
Parkeermogelijkheden : ruim voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving aanwezig
Omzetpotentie : bij een volledige exploitatie met verruiming van openingstijden en meerdere activiteiten kan de omzetpotentie gesteld worden op ca € 350.000,00 tot € 400.000,00 per jaar
Financiële gegevens : na een gesprek met de eigenaars in te zien
Inventarislijst : deze is compleet aanwezig
Huurprijs : € 3.750,00 exclusief BTW per maand en exclusief servicekosten
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill: € 129.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Vijf Werelddelen, 3071 Rotterdam

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

ContactUw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (18)