Restaurant op gewilde locatie – Kralingen – Rotterdam

€ 260.000 · Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Dit bedrijf heeft alles, een mooie zaak met een keurig net en compleet inventaris, een mooie bar, een ruime keuken met opslagruimte en een geweldig mooi groot terras direct voor de deur!
 
Het restaurant bevindt zich aan een drukke doorgaande weg in de wijk Kralingen. Binnen bevinden zich ca. 60 zitplaatsen en het terras geeft ruimte aan ca. 100 zitplaatsen.
 
Dit bedrijf is een begrip in geheel Rotterdam met name door zijn mooie kaart, bediening en het super terras waar regelmatig de barbecue aangestoken wordt om op het terras een waar tuinfeest te vieren met de gasten.
 
De huidige eigenaar is op dit moment gewoon bezig met onderhoud van het interieur en pand en daarnaast het aanpassen van zijn formule naar 2.0!
 
Op de eerste verdieping bevindt zich een woning met 4 appartementen, deze behoort bij het gehuurde en wordt door verkoper aan derden onderverhuurd.
 
Denkt u ja, dit is het bedrijf voor mij, neem dan vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar mevrouw Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : op dit moment zijn er 2 personeelsleden op contract basis aanwezig een kok en kelner fulltime, hun overname is in onderling overleg bespreekbaar
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige drank en horecavergunning volgens APV Rotterdam
Verplichtingen : er rusten geen verdere verplichtingen op het bedrijf
Omzet gegevens : op aanvraag beschikbaar
Parkeermogelijkheden : betaald parkeren, voldoende parkeerplaatsen in de omgeving aanwezig
Inventarislijst : op aanvraag aanwezig
Huurprijs per maand : € 4.200,00 begane grond
€ 1.200,00 1ste verdieping (4 appartementen)
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten en huurdersbelang:
€ 260.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Kralingen, Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (14)