Restaurant Messar - Rotterdam - Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Restaurant “Messar” Rotterdam

· VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT

OMSCHRIJVING

In het Timmerhuis te Rotterdam bieden wij u dit restaurant aan.

Gezien de functie van het Timmerhuis zou op deze locatie een goede broodjeszaak zeer welkom zijn die zeker ook de catering niet mag vergeten.

Messar is op dit moment gevestigd op deze locatie en draait daar prima haar omzet. De reden dat Messar dit bedrijf wilt verkopen is omdat zij verder willen groeien naar een tripple A locatie.

Het bedrijf is zeer mooi ingericht en telt binnen 44 zitplaatsen en voor de deur nog eens 28 zitplaatsen.

Het bedrijf ligt langs de looproute van het publiek die door het Timmerhuis wandelen dus de locatie is zeer goed te noemen zeker ook gezien de lage huur.

In het Timmerhuis zijn diverse afdelingen van de Gemeente Rotterdam gevestigd met ± 2500 ambtenaren. Daarnaast zijn er ook 84 luxe appartementen en is het Rotterdam Museum gevestigd in het Timmerhuis.

Bent u op zoek naar een zeer mooi en goedlopend bedrijf dan is dit zeker uw kans. Wilt u een afspraak maken, neem dan snel contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

KENMERKEN

 

Openingstijden : het bedrijf kan en mag 7 dagen per week open
Personeel : geen
Verplichtingen : er rusten geen verplichtingen op bedrijf
Vergunningen : alle vergunningen zijn aanwezig maar dienen op naam gezet te worden
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Parkeermogelijkheden : voldoende aanwezig

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnummer 06 – 243 973 23 , email naar marcel@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Rodezand 27, 3011 DA Rotterdam, Nederland

Makelaar

Marcel Verbaas

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitaties weet ik precies wat een horecaondernemer denkt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om succesvol..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.

Vergelijkbare objecten (5)