Restaurant in wijk tussen Barendrecht en Rhoon

€ 175.000 · Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Dit restaurant heeft een Oosterse knipoog. Is mooi ingericht met kenmerkende lampen en interieur, de kaart is met een knipoog naar Turkije.
 
Het geheel is compleet ingericht met een mooi, net inventaris en de keuken voldoet geheel aan de strenge gestelde eisen.
 
De oppervlakte is totaal ca. 160 m², waarvan ca. 130 m² restaurant en keuken en aan de voorkant zijde bevindt zich een ruimte van ca. 30 m² waar een afhaal cq bezorggedeelte is gecreëerd waar klanten lekkere broodjes en of maaltijden kunnen afhalen of laten bezorgen.
 
Aan de voorzijde bevindt zich een groot terras!
 
De locatie is gevestigd in het hart van een bedrijvige wijk direct in het centrum waar in de directe nabijheid ca. 7500 mensen wonen en dit eigenlijk het enige restaurant in de buurt is.
 
Dit bedrijf is een goedlopend, going concern restaurant maar de eigenaars hebben besloten dat ze een expansie wensen naar een groter pand.
 
Denkt u ja, dit is het bedrijf voor mij, neem dan vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar mevrouw Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er zijn geen personele verplichtingen aanwezig
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige drank en horecavergunning volgens APV Albrandswaard
Verplichtingen : Brouwerij Inbev is hoofdhuurder van het pand en daarom onlosmakelijk met het pand verbonden, verder zijn er geen contractuele verplichtingen
Omzet gegevens : op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 3.150,00 per maand, exclusief BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 175.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Barendrecht, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.