Restaurant - "Gys" - Rotterdam

Restaurant “Gys” Rotterdam

· VERKOCHT / VERHUURD · VERKOCHT/VERHUURD
VERKOCHT o.v.v.

OMSCHRIJVING

Graag presenteer ik u weer een parel in Horeca Rotterdam.
Dit super mooie, hippe restaurant bevindt zich op een van de meest bedrijvige hotspots van horeca Rotterdam, de Nieuwe Binnenweg!

Het bedrijf heeft een oppervlakte van ca. 200 m² met op de begane grond een mooi en compleet ingericht restaurant met ruimte voor zeker 125 zitplaatsen.

Er is een mooie, open keuken en in de kelder bevinden zich een voorbereidingskeuken, een grote opslagruimte en de toiletten. Het geheel voldoet volledig aan de strenge inrichtingseisen van de HACCP. Aan de zijkant zijde van het pand is een groot, zonnig terras met ca. 60 zitplaatsen.

Denkt u ja, dit is het bedrijf voor mij, neem dan vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar mevrouw Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

KENMERKEN

Openingstijden : het bedrijf mag 7 dagen per week geopend zijn
Personeel : er zijn geen personele verplichtingen aanwezig
Verplichtingen : er rusten geen contractuele verplichtingen op het bedrijf
Vergunningen : het bedrijf heeft een volledige horecavergunning op basis van de APV Rotterdam
Parkeermogelijkheden : voldoende parkeerplaatsen in de nabije omgeving
Inventarislijst : op aanvraag aanwezig

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Nieuwe Binnenweg 182, 3015 BJ Rotterdam, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.