Restaurant
“De Lachende Gans”
Dordrecht – STERK IN PRIJS VERLAAGD!

€ 85.000 · Eetcafé / Restaurant · Koop
Te Koop : STERK IN PRIJS VERLAAGD!

OMSCHRIJVING

Restaurant De Lachende Gans is een waar begrip in de wijde omgeving.
 
Het is het complete plaatje waar de gasten voor komen het geweldige lekkere en verse eten, de geweldig mooie entourage en de super sfeer van het oude historische pand, hier klopt alles.
 
Op de begane grond bevindt zich het restaurant met ruimte voor ca. 60 gasten, de grote open keuken welke ingericht is met een compleet inventaris die voldoet aan alle hoge eisen.
 
Dan met een klein opstapje kom je in “De Bar” daar is ruimte voor ca. 25 gasten voor bijvoorbeeld privat diner etcetera.
 
Op de eerste verdieping is de “Camelot zaal”, het is een schitterende ruimte die ingericht kan worden voor diners tot max. 75 personen en voor een feest tot max. 150 personen. Het is ook de “thuislocatie” voor bijvoorbeeld de Rotary en vele andere verenigingen en clubs.
 
Het geheel is voorzien van een bar, goederenlift en een voorbereidingskeuken. Verder is er aan de achterzijde en op de verdieping ruim voldoende opslagruimte aanwezig.
 
Daarom is dit bedrijf super geschikt voor de horecaondernemer “pur sang” die door de ruimte in het pand al zijn ideeën, plannen en formules kan uitvoeren!
 
De huidige ondernemers hebben ook een bloeiende catering die vanuit het pand wordt verzorgt en zeer bekend is in de grote regio.
 
Wat een zeer grote toegevoegde waarde zal zijn is dat op dit moment loopt er een aanvraag bij de gemeente voor een groot terras aan de rechter zonzijde van het pand waar een planning is voor een terras van ca. 25m².
Aan de linkerzijde (singelzijde) is een terras vergunning reeds verleend, welke ruimte geeft op het terras aan ca. 30 zitplaatsen!!
 
Wenst u een afspraak te maken bel dan gerust met Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : op dit moment is het bedrijf 6 dagen geopend, mogelijkheid aanwezig om het bedrijf 7 dagen per week te exploiteren voor lunch en diner
Personeel : er zijn geen personeelsleden met een vast contract ( alle 4 op basis van 6 maanden )
Verplichtingen : het bedrijf heeft verder geen contractuele verplichtingen alleen enige bruikleenzaken (zie inventarislijst)
Vergunningen : alle vergunningen zijn volgens de ondernemer voor de huidige exploitatie volledig aanwezig
Parkeermogelijkheden : voldoende betaalde parkeerplaatsen direct voor de deur en in de nabije omgeving, op zondag is het vrij parkeren
Omzetpotentie : op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : deze informatie wordt op verzoek van de huidige eigenaar pas na een persoonlijk gesprek ter inzake gegeven
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar (enige bruikleen zaken)
Website : www.delachendegans.nl voor een schitterende impressie van het bedrijf, en zijn inrichting en mogelijkheden!
Huurprijs : voor het gehele pand (bestaat uit 2 panden):
€ 3.600,00 exclusief BTW per maand
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, huurdersbelang en goodwill:
€ 85.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

MEER FOTO’S

Locatie

Singel 389, 3311 HG Dordrecht

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Uw bericht is succesvol verzonden.