Restaurant Camping Bovensluis - Willemstad - Horecamakelaardij Knook en Verbaas

Restaurant Camping Bovensluis – Willemstad

€ 1.000 · Restaurant · Huur
Te Huur:

OMSCHRIJVING

Dit restaurant / partycentrum bevindt zich in het recreatiepark Bovensluis te Willemstad.
 
Het geheel is gevestigd in het voormalige Fort waarin op dit moment een zeer sfeervol restaurant / partycentrum gerund wordt door de eigenaar van het recreatiepark. Hij wenst op zeer kort termijn de exploitatie te verpachten aan een creatieve horecaondernemer die op deze locatie goed zijn boterham kan gaan verdienen.
 
Het camping seizoen is reeds gestart, daarom is de instap zeer laag en kan het pand inclusief de pacht van de volledig aanwezige inventaris al gehuurd worden voor € 1.000,00 exclusief BTW per maand (exclusief vaste lasten en servicekosten)!
 
Het geheel is ca. 500 m² en bied plaatst voor ca. 300 personen, compleet ingericht met een hoogwaardig inventaris en voldoet volledig aan alle gestelde eisen en aansluitend een grote speelhal voor THE KIDS!
 
Aan de achterzijde bevindt zich een ruime keuken, welke van alle apparaten is voorzien daarnaast ook nog een opslagruimte en koel/ vriescel. Aan de voorzijde van het pand, op een verhoog plateau bevindt zich het grote zonnige terras met ca. 25 tafels welke voor een deel een geweldige mooie uitkijk heeft op het recreatiepark.
 
Bent u op zoek naar een horecabedrijf met nog veel doorgroei mogelijkheden, neem dan snel contact op met uw horecamakelaar Conny Knook 06 – 572 374 09 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.
 

KENMERKEN

Openingstijden : op dit moment is het bedrijf 7 dagen per week geopend van April t/m Oktober. Daarna is het bedrijf geopend op aanmelding
Personeel :
Verplichtingen : er is geen contractuele verplichting aanwezig
Vergunningen : volledige horecavergunning met alcohol en speelautomaten
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar er zijn enkele zaken in bruikleen deze zullen op de inventarislijst omschreven worden
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar er zijn enkele zaken in bruikleen deze zullen op de inventarislijst omschreven worden
Impressie : www.bovensluis.nl
Huurprijs pand inclusief aanwezige inventaris : € 1.000,00 per maand, exclusief BTW servicekosten en vaste lasten
Borg : huur en pachtwaarborg: € 10.000,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Conny Knook telefoonnummer 06 – 572 374 09, email naar conny@horecamakelaardij-knook-verbaas.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Oostdijk 22, 4797 SC Willemstad, Nederland

Makelaar

Conny Knook

Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

"Ik ben “geboren onder het biljart” en ken het horeca leven en ondernemen als de beste. Hierdoor weet ik wat er speelt in de wereld van de horeca en wil ik mijn ervaring gebruiken om u zo goed mogelijk te..

Contact
Ik ga akkoord met de Privacy verklaring van Horecamakelaardij Knook & Verbaas

Uw bericht is succesvol verzonden.