Restaurant aan de “Broersveld 163” in Schiedam

€ 39.500 · Restaurant · Koop
Te Koop

OMSCHRIJVING

Gevestigd aan de altijd bedrijvige straat Broersveld in het centrum van Schiedam bieden wij u dit gezellige restaurantje aan.
 
Het bedrijf heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 85 m² en is verdeelt in de keuken van ca. 25 m² en het restaurant gedeelte van ca. 60 m².
 
Opslag bevindt zich in de keuken en diverse kasten door het pand heen.
 
Op dit moment is het bedrijf operationeel en draait het Poolse restaurant Lublin haar exploitatie.
 
Op de Broersveld is er iedere vrijdag een gezellig markt die pal voor de deur staat en waar altijd een hoop passanten gezellig hun boodschapjes komen doen.
 
Het Centrum van Schiedam is met een goede upgrading bezig en je ziet door het centrum heen dat alles grondig wordt aangepakt, dus het wordt er alleen maar beter op!.
 
Mocht u na het lezen van deze advertentie denken, ja dit is mijn droom bedrijf.
Neem dan contact op met Marcel Verbaas 06 – 243 973 23 voor een geheel vrijblijvend gesprek.
 

KENMERKEN

Parkeerplaatsen : ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig, na 21.00 uur is het gratis parkeren
Openingstijden : het bedrijf is 7 dagen per week open
Personeel : er rusten geen personeelscontracten op het bedrijf
Vergunningen : volledige vergunning aanwezig
Verplichtingen : geen
Inventarislijst : op aanvraag beschikbaar
Financiële gegevens : op aanvraag beschikbaar
Huurprijs : € 1.350,00 per maand, vrij van BTW
Vraagprijs : inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang:
€ 39.500,00

Bezichtiging alleen op afspraak met uw contact persoon Marcel Verbaas telefoonnr.: 06 – 243 973 23.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Locatie

Broersveld 163, 3111 LG Schiedam, Nederland

    Makelaar

    Marcel Verbaas

    Horeca Makelaardij Knook & Verbaas

    "Ik ben Marcel Verbaas en al vele jaren een horecaondernemer PUR SANG geweest. Na 20 jaar horeca ervaring met tal van eigen horeca exploitatie`s weet ik precies wat een horecaondernemer denkt, voelt en beleeft in de jaren als horecaondernemer. Om..

    Contact




    Uw bericht is succesvol verzonden.