Zoek in ons aanbod
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Restaurant/Bistro/Wijnbar in pittoreske stad in het Westland

€ 137.500
Type advertentie: | Status:

Dit bedrijf wordt u aangeboden door Horecamakelaardij Knook & Verbaas

311

Hierbij mogen wij u geheel discreet aanbieden, een goed lopend gezellig midden tot hoog segment restaurant/wijnbar met een zeer goede omzet in het centrum van een middelgrote stad in het Westland. Je kunt hier genieten van hedendaagse mooie gerechten die door de chef zelf worden samengesteld.

Als je binnenkomt in het restaurant kun je rechts naar een gezellige bar/aperitief ruimte voorzien van eigen toiletruimten van ± 30 m².

Aan de linkerzijde kom je binnen in het restaurant gedeelte welke plaats biedt aan zo’n 40 couverts en is ca. 50 m², achterin bevindt zich de open keuken van ca. 40 m² met een compleet inventaris welke volledig voldoet aan de strenge gestelde eisen.

Verder heeft dit bedrijf nog een aparte ruimte voor opslag op een deel van de 1e verdieping, met (inloop) koel en vriescel.

De huidige exploitanten wonen op dit moment op de 1ste verdieping, de opgang daarvan is inpandig, maar van origine zijn het twee panden, daar bevindt zich een kleine maar volledig ingerichte woning van zo’n ca. 50 m². Huurprijs woning is € 550,00.

De huidige ondernemers gaan om privé redenen stoppen met dit mooie bedrijf.

Is uw interesse gewekt, denkt u ja dit is mijn droom bedrijf, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze horecamakelaar de heer Edwin Lansbergen op telefoonnummer 06 – 55 73 42 26 voor een geheel vrijblijvend gesprek of vul onderstaand contactformulier in.

Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg verzameld, voor eventuele onvolkomenheden aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Stad:
Land: Nederland
Open In Google Maps
Object ID: 22533
Prijs: € 137.500
Object ID: H20190037
Openingstijden: nu 5 dagen per week van 17:30 uur tot 23:00 uur, maar mag 7 dagen per week van 07:00 uur tot 01:00 uur geopend zijn
Parkeermogelijkheden: voldoende in de omgeving (betaald en onbetaald)
Personeel: er zijn geen personeel verplichtingen aanwezig
Verplichtingen: er rusten geen verplichting op het bedrijf aan derden
Vergunningen: volledige vergunning aanwezig, bij een wijziging van de exploitant dient een nieuw vergunning op de persoon aangevraagd te worden
Financiële gegevens: op aanvraag beschikbaar
Inventarislijst: goede en volledige inventarislijst op aanvraag aanwezig
Huurprijs: € 2.550,00 per maand, vrij van BTW
Vraagprijs: inventaris, exploitatierechten, goodwill en huurdersbelang: € 137.500,00

Neem contact met mij op

  • Zoeken in ons aanbod

Vergelijk Advertenties